Maar liefst 1 op de 3 werknemers heeft tegenwoordig last van werkstress. Het aantal mensen met een burnout stijgt en het opgelopen verzuim hierdoor heeft werkgevers inmiddels bakken met geld gekost. Hoe mooi zou het zijn als leidinggevenden of managers ‘overbelasting’ voortaan sneller signaleren? En de zorgen daarover bespreekbaar maken? Zoekend naar manieren om het werk zó te organiseren dat niemand meer in deze gevarenzone terecht hoeft te komen? Hoe mooi zou het zijn als jij plezierig kunt blijven functioneren, zonder dat werkdruk en/of stress je in de greep krijgen?

Regie over je leven

Stresspreventie doet natuurlijk óók een beroep op jou! Om goed te kunnen ‘luisteren’ naar de signalen die je lichaam afgeeft, is het zaak dat je tijd en aandacht hebt om stil te staan bij jezelf. Om er vervolgens ook naar te kunnen handelen, is een tweede. Dat verlangt voldoende zelfsturend vermogen en een belangrijke mate van weerbaarheid (grenzen stellen). Stel je eens voor hoe het voor je is om jezelf helemaal in de hand te hebben?

“Create a life you don’t need a vacation from”

Coaching is een prachtige kans om jezelf hierin te verstevigen. Onze begeleiding bestaat uit persoonlijke trajecten die toewerken naar happy leadership. In brede zin! Omdat wij van mening zijn dat dát een belangrijk deel is van de oplossing. Gezonde spanning (energie) krijgt dan geen kans om om te slaan in werkstress of – erger – in burnout (uitputting)? Wanneer je in staat bent jezelf ‘in bescherming’ te nemen, blijf je – onder alle omstandigheden – in je kracht en op je best!

Pas goed op jezelf! En voel je vrij om onze hulp in te roepen. Daar zijn we voor!

 

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!