Veerkracht na (borst-)kanker

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Hoe dan?

Je omgeving is in jubelstemming. De artsen hebben je schoon verklaard en iedereen is opgelucht en blij. Behalve jij? Bang voor de toekomst en opnieuw kwetsbaar. Je bent je ineens bewust van de structuur die de ziekenhuisperiode je leven gaf. Je zat in een ritme en dat gaf je houvast. Bovendien voelde je je veilig door alle aandacht die je kreeg. Maar nu? Nu is alles anders. Het is stil om je heen. En het leven oppakken dat ooit zo gewoon leek, is helemaal geen makkelijke opgave. Je probeert je te verhouden tot wat nú voor je ligt. In het licht van de nieuwe realiteit, wetende dat het leven ná kanker nog stééds hard werken is. Hóe dan? Hoe krijg je weer vertrouwen in lijf en leven? Hoe ga je om met angst en verlies? En met zingeving en de nieuwe levensvragen die zijn ontstaan? Hoe werk je toe naar reïntegratie als dat is waar je naar verlangt? Hoe herpak je je jezelf, je veerkracht én je balans? 

“Start where you are, use what you have and do what you can.”

Integere, persoonlijke begeleiding

Het ligt niet aan jou dat je je onbegrepen voelt en  wordt overvallen door angst, vermoeidheid en onzekerheid. En je hoeft dit ook zeker niet alleen te doen! Laten we jouw pad samen doorlopen. Ik bied je graag mijn begeleiding en (niet-medische) ondersteuning aan, op een veilige plek waar persoonlijke aandacht de boventoon voert en álles er mag zijn. Terwijl jij de regie krijgt over de inhoud, begeleid ik je in jouw proces. Sommige cliënten zeggen veel baat te hebben gehad bij de steun en inbreng van de paarden. Eenmaal in verbinding met deze doorvoelende dieren, lukten het ze om de ontspanning op te zoeken en contact te maken met hun lijf. Ze hervonden zichzelf -of vonden zichzelf opnieuw uit- en voelen nu de energie weer stromen.

Ik denk graag in mogelijkheden

We bespreken het aantal sessies waarmee te starten. Wanneer onderweg blijkt dat je je nog niet voldoende stevig voelt, is er altijd een oplossing. Je kunt naar behoefte kiezen om te verlengen met één of meerdere sessies. Ook kan ik je nazorg bieden in de vorm van online gesprekken en/of een terugkomdag. Ik denk in mogelijkheden, wetende dat je situatie uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Daar gaan we voor en we doen het samen!

Tarief éénmalige of losse sessie:

Let op; genoemde prijzen zijn sessieprijzen (i.p.v. uurprijzen).
Zo weet je vooraf precies weet waar je aan toe bent.
Sessies duren ongeveer 1,5 uur.

Particulier tarief:
Natuurcoachen  € 95,00  incl. BTW
Paardencoachen € 135,00 incl. BTW

Trajectprijs:

De kosten van een traject zijn van verschillende factoren afhankelijk. Uiteraard probeer ik naar je toe te rekenen. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw offerte (op maat) op te vragen.

Gedegen kennis en ervaring

Rest mij nog te zeggen dat ik me beweeg tussen verschillende mensen die dit treft, zowel in familie-, vrienden- als cliëntenkring (coachees). Bovendien werk ik inmiddels zo’n 7 jaar in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven (hét focusziekenhuis op het gebied van borstzorg en borstkanker) alwaar ik in contact ben met patiënten die hun ‘strubbelingen’ met me delen. Daarnaast werk ik als practitioner coach (sinds 2013) blijvend aan mijn eigen (professionele) ontwikkeling en ik neem deel aan gedegen (bij-) scholing en intervisie. Weet me te vinden als je me nodig hebt. Je hoeft dit niet alleen te doen!

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!