Contact

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Vul vrijblijvend je gegevens in

Wanneer je hieronder je gegevens achter laat, zal ik spoedig en vrijblijvend contact met je opnemen. Zelf mailen, bellen of appen is uiteraard ook mogelijk, op info@happyleadership.nl of op nummer 06-55104011.

15 + 10 =

Werkadressen

Ik werk op verschillende locaties in het land. Coachingssessies met behulp van paarden vinden veelal plaats in Kockengen of in Den Dolder, al zijn er ook mogelijkheden elders in het land. Voor Natuurcoaching spreek ik graag af op de hei in Hilversum of in ‘s-Graveland. Wanneer we kiezen voor één of meerdere tafelgesprekken, dan kan dat in Tienhoven of in Kockengen. Online coaching is uiteraard niet locatiegebonden.

Beroepsverenigingen etc.

Ik ben facilitator, gecertificeerd practitioner coach (EQA), gecertificeerd paardencoach & natuurcoach en als zodanig aangesloten bij de beroepsvereniging voor Paarden Coaches Nederland (V-PCN) én bij de Nederlandse Vereniging voor Natuur Coaches (NVNC).

Ik doe mee aan het mantelzorgcompliment in mijn gemeente, Stichtse Vecht. Tot eind 2024 kan jij, mantelzorger, een aantal van je verkregen waardebonnen bij mij inruilen voor 1,5 uur ‘me-time’ in de vorm van een sessie paardencoachen óf natuurcoachen. Je hebt het verdiend! Stuur me een mail, dan zien we elkaar snel!

Ik doe je graag een voorproefje cadeau!

Ben je in voor een cadeautje? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 tips, die je alvast op weg helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt ze in je mailbox.

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!