Toegift

Omdat de inzet van paarden voor de meesten onder jullie onbekend terrein is, en het in die zin misschien nog wat extra uitleg vraagt waarom ze zo van waarde zijn in coaching, doen we graag nog een kleine toegift. Mocht je toch nog op vragen stuiten of gewoon eens willen overleggen, neem dan geheel vrijblijvend conctact met ons op. 

Welke ‘rol’ spelen paarden precies?

Paarden spelen geen rol. Ze dragen geen maskers en kennen geen verborgen agenda’s. Ze zijn puur, eerlijk, oordeelloos en altijd zichzelf, ongeacht de omstandigheden. Waar wij bezig zijn met zorgen uit het verleden of over morgen, leven zij volledig in het nu. Ze gaan voorbij onze woorden, communiceren non verbaal en lezen onze lichaamstaal en energie.

Deze invoelende dieren zijn de meest inspirerende, authentieke leermeesters op het gebied van leiderschap, (non verbale) communicatie en samenwerken. Ze reageren op ons en houden waar nodig een eerlijke, oordeelloze spiegel voor. En dat is precies waarom we ze zo graag inzetten als co-coach in jouw coachingssessies.

Hieronder een aantal highlights. Maar geloof me als ik zeg dat jouw persoonlijke ervaring je meer vertelt dan alle woorden die ik er aan geef. Het is de beleving die telt!

.

Paardenkracht

N

Werken met paarden is werken met wat zich ín het moment voordoet.

N

Paarden doorzien wat jij voelt en reageren daarop.

N

Ze doen dat zonder oordeel over wat jij of ik als positief of negatief ervaren.

N

De liefdevolle spiegel die ze je voorhouden helpt je snel tot de essentie. 

N

Ze maken het onzichtbare zichtbaar én bespreekbaar.

N

Ze stimuleren authentiek gedrag en helpen je sociale vaardigheden te ontwikkelen.

N

Wanneer jij iets in jezelf verandert, in houding of gedrag, verandert er ook iets in het paard. 

N

Je krijgt direct gelegenheid om ‘out-of-the-box’ te experimenteren met nieuwe inzichten of gedrag.

N

Paarden helpen je bewust te worden, te leren en te groeien.

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Persoonlijk begeleider - Coach

Er van uitgaande dat je geen Corona-gerelateerde klachten hebt, kunnen sessies gewoon doorgaan. Ik coach volledig Corona-proof.