Iedereen is uniek en heeft potentieel

Jouw persoonlijke ‘DNA’ maakt je uniek en onvergelijkbaar. Er is maar één jij. Wij laten ons dan ook graag verwonderen door wat jij meebrengt. Wetende dat alles in je zit. Wanneer je om een reden van jezelf verwijderd bent geraakt, zijn je natuurlijke hulpbronnen misschien naar de achtergrond geraakt maar zeker niet verloren. Door met een meer ontspannen blik naar jezelf te kijken, naar wie je van nature bent, ontstaat ruimte om bij jezelf te rade te gaan. Wat heb je nodig? En wat is er al/wel? Vind het maar uit en laat je meevoeren door wat de natuur en/of de paarden je ingeven. Want zo puur kan het zijn. Bij beide werkvormen word je  letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht en uitgenodigd om (op-)nieuw licht te werpen op jouw situatie. Het is de kunst om de verkregen inzichten te zien als waardevolle opstekers die je zullen helpen om (oude en nieuwe) deuren te openen.  

Ontdek het zelf

Als alles al in je zit en als je alle antwoorden al bij je draagt, dan is het dus zaak om (hoe verleidelijk soms ook) niet naar anderen te kijken maar vooral dicht bij je unieke, onvergelijkbare zelf te blijven.  Want… hoe jij met een situatie om gaat is anders dan hoe wij dat doen. En wat voor ons werkt hoeft niet voor jou te werken. Ontdek het zelf en voel en gebruik wat jou van nature toevalt. Wanneer je je natuurlijke hulpbronnen samen met je (groeiende) zelfsturende vermogen weet in te zetten, ben je hard op weg de regie over je leven (terug) te nemen. En tot dingen in staat die je eerder niet voor mogelijk hield. Wellicht ten overvloede; je hebt dit zelf te doen al wil dat niet zeggen dat je er alleen voor staat. Wij zijn er voor je om je te begeleiden in dit proces.

Trust te process!

Super dat je hier bent, je hebt je eerste stap gezet. Daarmee ben je er klaarblijkelijk klaar voor om de teugels in de hand te nemen en je te onderwerpen aan zelfonderzoek wat het begin van alle wijsheid is. Dat alleen al is een positieve ontwikkeling. Maar wie weet wat je nog meer staat te wachten. Want wat als je (weer) opgewassen bent tegen de uitdagingen waar het leven je voor stelt? Wat krijgen we dan van jou te zien? 
Wanneer we besluiten een traject aan te gaan, krijg jij de regie over de inhoud terwijl ík je begeleid in jouw proces. We bewandelen samen jouw pad, op jouw tempo. Daarin valt niks te voorspellen, alleen te vertrouwen. 

“Leer mij het zelf te doen.” – Maria Montessori

 

Ik doe je graag een voorproefje cadeau!

Ben je in voor een cadeautje? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 tips, die je alvast op weg helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt ze in je mailbox.