Iedereen is uniek

Jouw persoonlijke ‘DNA’ maakt je uniek en ik laat me graag verrassen door wat jij ‘meebrengt’. Samen effenen we de weg waarlangs jouw authentieke kracht en potentieel vrij kan komen. Zodra je erbij kunt en je je focus verlegt naar wat wèl kan in plaats van niet, ben je tot dingen in staat die je eerder niet voor mogelijk hield. De inbreng van paarden zal hier helpend in zijn. Ze raken de essentie vaak klip en klaar. Bovendien kan je in het bijzijn van deze oordeelloze ‘buddies’ direct experimenteren met nieuw gedrag. Waarbij het de kunst is om de verkregen inzichten te leren zien als waardevolle opstekers die je helpen om te groeien.

Benut je potentieel

Stel je eens voor dat je alles bent dat je kunt zijn. Hoe ziet jouw wereld er dan uit? En wat heb jij daarvoor nodig? Het schetsen van je perspectief begint altijd bij jou. Al wil dat niet zeggen dat je er alléén voor staat. Ik begeleid je met plezier in dit boeiende proces. Waarin zelfkennis, groeipotentie en veranderkracht vooraan staan. Je ontdekt wat je van nature goed af gaat, wat je het meest krachtig en waarachtig maakt en waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Daar hoef jij geen CEO van een multinational voor te zijn. Authentiek  leiderschap is van iedereen. Écht betekenis krijgt het vooral in verbinding met de ander, die je altijd nodig hebt om je toe te verhouden. Juist dán leer je over jezelf – in kracht en kwetsbaarheid. Onderweg naar de beste versie van jezelf en een toekomst zoals jij die graag ziet.

Vertrouw op je proces

Hoewel ik niets kan voorspellen, hou ik het volgende perspectief voor mogelijk: Je bent hard op weg je te ontwikkelen tot de happy leader die je zo graag wilt zijn. Je staat in je kracht en daarmee lukt het je de beste versie van jezelf te zijn, trouw aan je kwaliteiten, je waarden en de doelen die je gelukkig maken. Wat je denkt, voelt en uitdraagt, is in overeenstemming met elkaar.  Geholpen door jouw positieve mindset, durf jij je buiten je comfortzone te bewegen omdat je dicht bij jezelf weet te blijven en feedback ziet als een kans om te groeien. Ik hoor je zeggen dat ‘kan niet’ niet bestaat. De mate waarin je vertrouwen hebt, geeft en ook ontvangt, is zichtbaar en voelbaar. Evenals het effect ervan. Als ik naar je kijk, zie ik je je eigen toekomst tekenen. Zowel privé als zakelijk trouwens, want volgens mij zit daar niks (meer) tussen.