Iedereen is uniek

Jouw persoonlijke ‘DNA’ maakt je uniek en onvergelijkbaar. Er is maar één jij. Wij laten ons dan ook graag verwonderen door wat jij meebrengt. Wetende dat alles in je zit. Wanneer je om een reden van jezelf verwijderd bent geraakt, effenen we eerst samen de weg waarna jij weer plaats kunt nemen achter het stuur van je leven. Ofwel vanuit eigen vermogen de regie weet te (her)pakken. En met ontspannen blik kunt kijken naar wie je van nature bent, en naar je potentieel. De inbreng van de natuur is hier helpend in. Dat is waarom wij zo achter onze werkvormen staan. Je wordt letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht, waardoor er ruimte ontstaat voor vernieuwende inzichten. Het is de kunst om die te zien als waardevolle opstekers.

Alles zit al in je

Als alles al in je zit en als je alle antwoorden al bij je draagt, dan is het zaak om dicht bij jezelf te blijven. En af en toe stil te staan bij het feit dat je uniek bent en onvergelijkbaar. Dus… hoe jij met een situatie om gaat is anders dan hoe wij dat doen. En wat voor ons werkt hoeft niet voor jou te werken. Ontdek het zelf en voel en gebruik wat jou van nature toevalt. Wanneer je je natuurlijke hulpbronnen samen met je (groeiende) zelfsturende vermogen weet in te zetten, ben je hard op weg de regie over je leven (terug) te nemen. En tot dingen in staat die je eerder niet voor mogelijk hield. 

Vertrouw op je proces

Super dat je hier bent, je hebt je eerste stap gezet. Daarmee ben je klaarblijkelijk bereid tot zelfonderzoek wat het begin van alle wijsheid is. En voornemens om waar nodig je fundament te verstevigen, om ‘opgewassen’ te zijn tegen de uitdagingen van het leven. Wanneer we besluiten samen een traject aan te gaan, geef ik jóu de regie over de inhoud terwijl ík je begeleid in jouw proces. Daarin gaan we niet harder dan je proces toelaat. Er valt niks te voorspellen, alleen te vertrouwen.

“Leer mij het zelf te doen.” – Maria Montessori

 

Ik doe je graag een voorproefje cadeau!

Ben je in voor een cadeautje? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 tips, die je alvast op weg helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt ze in je mailbox.