Welke Covid-19 maatregelen worden getroffen?

We houden ons aan een paardlengte afstand, altijd. Dat staat in ieder geval voor 1,5 meter waarmee we aan de richtlijn voldoen. Jouw afstand tot het paard is daarin niet belangrijk. Het gaat dus om de afstand tussen jou en mij en tussen jou en de eventuele andere deelnemers. Teamontvangsten kunnen alleen doorgaan indien de locatie waar het ontvangst plaatsvindt voldoende faciliteiten en mogelijkheden biedt om ook de 1,5 meter afstand tussen deelnemers te kunnen waarborgen. Mondkapjes en voldoende desinfectiemiddelen zijn op de locaties aanwezig.

Heb je een beroepsgeheim?

Zeker! Je bent hier in een veilige omgeving. Al onze gesprekken zijn ten aller tijde vertrouwelijk. Ik rapporteer ook niet aan derden tenzij jij mij daar nadrukkelijk om vraagt. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO. Om die in te zien klik je HIER <LINK>(met link naar NOBCO)

Wat kost het?

Voor individuele trajecten die zakelijk worden betaald, hanteer ik standaard tarieven die per mail opvraagbaar zijn. Datzelfde geldt voor de workshops. Teamcoachingsessies zijn altijd op offertebasis.

Particulieren bekostigen hun traject of workshop zelf. Om het ook voor hen financieel haalbaar te maken, werk ik met een kortingstarief. Ik wil immers begeleiding kunnen bieden aan wie dat nodig heeft. Ik vertel je hierover tijdens ons intakegesprek.

 

Wordt coaching vergoed?

Voor een coaching sessie of -traject, kan het zijn dat je in aanmerking komt voor belastingaftrek. Of misschien is jouw werkgever of zorgverzekeraar bereid om de kosten te vergoeden. Het is in alle gevallen zinvol om zelf te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Bedrijven stellen jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar voor coaching en training. De kans is dan ook aanwezig dat er voor jou ook een potje gereserveerd staat en dat jouw werkgever dus bereid is te voorzien in de kosten voor jouw coachingsessie of  -traject. Je doet er goed aan dat na te vragen.

Wat als ik onverhoopt niet aanwezig kan zijn?

Coachingsesies kunnen tot 48 uur van tevoren afgezegd worden (telefonisch). Bij later of niet afmelden, worden de kosten in rekening gebracht. Voor een teamontvangst hanteer ik een andere annuleringsdeadline waarover je in de offerte wordt geïnformeerd. Indien een teamontvangst wordt geannuleerd, dan zullen de vaste kosten in rekening worden gebracht. Mocht het ontvangst binnen een maand alsnog doorgaan, dan worden de reeds betaalde kosten verrekend.

Veiligheid

Wij gaan er vanuit dat je jouw eigen veiligheid in acht neemt. Deelname aan coachings en workshops gefaciliteerd door Happy Leadership zijn altijd op eigen risico. Uiteraard zullen we je waar nodig attent maken op zaken, waar eventueel rekening mee te houden.

Kan ik deelnemen als ik bang ben voor paarden?

Natuurlijk. Het is niet nodig dat je ervaring hebt met paarden. Het gaat om het traject waarin duidelijk wordt hoe paarden op jou reageren en andersom. Er wordt niet op de paarden gereden.

Wanneer maak je gebruik van online-coaching?

Dit kan op meerdere of verschillende momenten zijn.

  • Als nazorg, na afloop van een coachingstraject.
  • Tussen de face-to-face sesssies door, dus tijdens het traject, ter ondersteuning en ter intensivering.
  • Wanneer cliënt niet in de gelegenheid is om zich op locatie te laten coachen, bijvoorbeeld omdat hij in het buitenland zit of omdat hij niet mobiel is.
  • Wat voor jou van toepassing is, het is immers een keuze die je zelf maakt.
Waar kan ik de algemene voorwaarden inzien?

Voor het inzien van de algemene voorwaarden, stuur een mail naar info@happyleadership.nl en ik stuur ze je per omgaande toe.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Neem dan contact met me op. Ik geef graag antwoord op de vragen die jij nog hebt. 

Kosteloos voorproefje?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 mooie suggesties, die je al helpen het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt ze direct in je mailbox.