Referenties

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Peggy voelde feilloos aan wat mijn ritme was. Ze gaf me een zetje waar ik het nodig had en de ruimte om wat ik leerde in perspectief te zetten. De paarden gaven een extra dimensie. Ze maakten een afdruk van het verkregen inzicht in mijn hele zijn, waardoor ik het verkregen inzicht niet snel zal vergeten. De paarden gaven me de praktijkervaring voor mijn project én de ervaring van hoe ik mezelf ervaar in relatie tot mijn omgeving. De inzichten die ik heb verkregen, pas ik nog steeds toe en de tussentijdse verslagen helpen me om mezelf met plezier te blijven ontwikkelen. Ik wilde een traject volgen om een professionaliseringsslag te slaan in mijn project. Wat ik niet had kunnen bedenken, is dat het me zoveel meer zou brengen!

Anne-Mercedes

Ik ervaar Peggy als iemand die werkt vanuit respect en authenticiteit. Ze is een baken van rust, die me houvast gaf tijdens sessies die dieper ingingen op het doorbreken van patronen. Ze geeft ruimte aan emoties, ze is empathisch en ze geeft handvatten. Ze staat in contact met de natuur en met de omgeving om haar heen. Ik kan je deze cursus echt aanraden. Het spiegelt wie je bent op een fijne, natuurlijke manier en laat je zien van welk geheel je onderdeel wilt zijn. Het heeft mijn focus en doelgerichtheid zowel versterkt als verzacht, waardoor ik ontspannen en zelfverzekerder op mijn doel af kan gaan.
Anne-Mercedes

Wat een bijzondere dag. Op een natuurlijke manier je eigen grenzen verleggen en daardoor als team sterker worden.

Tamara

Peggy weet in haar gesprekken op een vasthoudende manier door te vragen en te confronteren met veel gevoel voor je grenzen, waardoor je je veilig voelt. Ze heeft mij in een paar sessies verder weten te brengen in het denken over mezelf, mijn blokkades en mogelijkheden, daarbij steeds mijn zelfsturend vermogen prikkelend. Ze wist me iedere keer met een goed gevoel over mezelf en met nieuwe energie weg te laten gaan. Heel bijzonder.

Debbie

Ik kijk terug op een leerzaam en inspirerend coachtraject. Er zijn me geweldige spiegels voorgehouden. Ik weet nu hoe ik overkom op mijn collega’s, wat het effect is van wat ik doe en hoe het ook anders kan. Dankzij Peggy, het paard en de prettige omgeving waarin we werkten, ging dit veel sneller dan ik had verwacht en op een ontspannen manier. Ik kreeg steeds een aantal opdrachten om op de een of andere manier te interacteren met het paard. Peggy las veel af aan de reacties van het paard en de vragen die ze stelde, hielpen mij te reflecteren op mijn gedrag. Een paard heeft geen geheime agenda en geeft je een tweede of derde kans zonder te oordelen. En hij zal van nature vluchten om zichzelf te beschermen. Het ultieme gebaar om mij te laten zien dat ik zijn vertrouwen had ‘gewonnen’, was toen ‘mijn’ paard besloot om pal voor me te gaan liggen. Het waren  onvergetelijke sessies met de nodige impact. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Rob – Manager

Mijn eerste sessie was confronterend. Waar het kort gezegd op neerkwam is dat het paard steeds wegliep. Alsof contact maken eigenlijk de moeite niet waard was. Althans, zo interpreteerde ik het. Het drong ineens tot me door hoe ver ik van mezelf verwijderd was geraakt. Hoe ik al te lang leefde op de automatische piloot, precies deed wat er van me verwacht werd. De rest houd ik graag voor mezelf.

Bas

Een paar dagen later ben ik nog steeds onder de indruk van de workshop ‘Authentiek Leiderschap met Paarden’. Ik had niet gedacht dat het contact met het paard en de begeleiding van Peggy zoveel zouden vertellen over wie ik ben. Ook de sessies van de andere deelnemers gaven mij inzichten. Bizar om te zien dat het paard op alle personen zo verschillend reageerde. Onvergetelijk.

Marieke – Manager

Ik vond de workshop bij Happy Leadership heel bijzonder. Zonder ervaring met paarden nam ik deel aan deze sessie. Het was alsof het paard mijn gevoel kon lezen. Peggy ondertitelde de reacties van het paard en stelde me verhelderende vragen. Ik was verrast hoeveel ik herkende. De sessie heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik vind Peggy zeer professioneel en betrokken als coach en de setting en ambiance erg plezierig. De catering was bovendien heerlijk. Een aanrader voor iedereen!

Annette

Ik was voorafgaand aan de sessie licht sceptisch. Omdat ik niks met paarden heb maar ook omdat ik dacht dat het paard vast wel hetzelfde rondje zou lopen bij mij als bij degene met wie ik was. Ik vond het ongelofelijk hoe in korte tijd een bijzondere connectie met het paard kon ontstaan en ik was absoluut verrast over de dingen die door het paard gespiegeld werden. Het paard gedroeg zich bij mij absoluut anders dan bij de andere persoon. Ik heb het als een bijzondere en waardevolle sessie ervaren en het inzicht steek ik mooi in mijn zak. Want hoe fijn is het als je ter plekke kunt oefenen met dat wat al aangestipt wordt. Peggy is een erg integere coach en stemt goed af op dat wat er is. Ze voelt je grenzen aan en checkt steeds of het nog ok voor mij is. Wie weet kom ik nog eens terug.

Angela

Peggy is iemand die het verschil maakt. Ze is een bekwame, toegankelijke en toegewijde coach met een grote betrokkenheid. Peggy heeft een passie voor mensen, zakelijk maar zeker met een persoonlijke touch motiveert en begeleidt ze haar klanten. Ze heeft oog voor detail en met haar natuurlijke gave laat ze je steeds naar kansen kijken. Kernwoorden: zuiver, authentiek, integer, gevoel, krachtig, zeer oprecht, creatief en mensenmens. Ik kan haar zeker aanbevelen als coach!

Irma

Wij hadden er een hard hoofd in. 7 eigengereide managers die gaan ‘knuffelen met paarden’, dat gaat ‘m niet worden. Maar niets bleek minder waar. Volgens mij hebben we er allemaal iets voor ons zelf uitgehaald. Het was alsof de paarden door ons heen keken. De schijn ophouden was er echt niet bij. De feedback die ik kreeg, raakte me zodanig dat ik heb besloten om in mezelf te investeren in de vorm van een persoonlijk traject. Ik zou heel graag een aantal gedachten en emoties ‘opruimen’ zodat ik me weer kan focussen op mijn mogelijkheden en maximaal kan presteren.

Jeroen – Teamleider

Ik doe je graag een voorproefje cadeau!

Ben je in voor een cadeautje? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 tips, die je alvast op weg helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt ze in je mailbox.

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!