Individuele coaching

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Waar lopen cliënten zoal tegenaan?
  • Wanneer ik me aangesproken voel, schiet ik altijd direct in de verdediging.
  • Ik leg de lat te hoog en voel de energie uit mijn lijf stromen.
  • Ik zie altijd beren op de weg en laat mooie kansen aan me voorbij gaan.
  • Ik ben weer beter en zou opgelucht moeten zijn. Maar ik voel me vooral kwetsbaar en onzeker.
  • Als ik de controle verlies of niet weet wat me te wachten staat, komt er niks uit mijn handen.
  • Er zijn situaties waarin en mensen bij wie ik het moeilijk vindt om mijn grenzen aan te geven. 
  • Iedereen om mij heen heeft het over ‘purpose’. Wat maakt dat ik de mijne niet weet?
Individuele coaching

Wanneer je kiest voor individuele coaching heb je mijn onverdeelde aandacht en het rijk zogezegd voor je alleen. Ik ontvang je in een setting die uitnodigt om aan jezelf te werken. Je krijgt alle ruimte om regie te nemen over de inhoud, terwijl ik je begeleid en ondersteun in jouw proces. Ik ga niet harder dan jouw proces toelaat. We stemmen van te voren af hoeveel sessies we nodig achten om te bewerkstelligen waar jij naar verlangt. Wanneer je eerst wilt onderzoeken of de werkvorm wat voor je is, kan je er ook voor kiezen om met een losse sessie te beginnen. Daarover gesproken; er zijn cliënten die na afloop van een traject het geleerde willen onderhouden of periodiek willen toetsen waar ze staan (APK). Ook dán is een losse sessie de juiste beslissing. Het is mijn intentie om steeds in mogelijkheden te (blijven) denken.

Met enige regelmaat organiseer ik kleinschalige  kennismakingsworkshops (zie pagina Workshops). Ook dát is een manier om te ontdekken welke van mijn werkvormen je het beste past alvorens in te tekenen voor een traject.

It is only with the heart that one can see rightly;
what is essential is invisible to the eye.

Le petit prince

Niks is in beton gegoten

Omdat niemand hetzelfde is en geen situatie gelijk, laat ik me steeds verrassen door wie er voor me staat én door wat zich in het moment aandient bij de paarden en/of in de natuur. Zo vormt zich de sessie of het traject waarin het nodige wordt aangeraakt en inzichten en handvatten worden verkregen. Hoewel niks in beton gegoten is, wijst de praktijk uit dat sommige cliënten met 3 of 5 sessies al super geholpen zijn. Er zijn er ook die wat langer nodig hebben en hun traject met een paar sessies verlengen. De ruimte tússen de sessies is zo’n 3 weken en bedoeld om de proef op de som te nemen. Dat geeft voldoende tijd om het geleerde in praktijk te brengen, ermee te experimenteren en te ervaren hoe het je afgaat. Gaandeweg maak je als het ware de weg vrij voor dat wat nodig is, om daar vervolgens concrete stappen in te zetten.

Tarief éénmalige of losse sessie:

Ik heb ervoor gekozen om sessieprijzen af te geven (in plaats van uurprijzen).
Zo weet je precies waar je aan toe bent. Sessies duren ongeveer 1,5 uur.

Particulier tarief*:
Natuurcoachen*  € 95,00  incl. BTW
Paardencoachen € 135,00 incl. BTW

ZZP tarief*:
Natuurcoachen € 95,00 excl. BTW
Paardencoachen € 135,00 excl. BTW

Zakelijk tarief:
Natuurcoachen €135,00 excl. BTW
Paardencoachen € 185,00 excl. BTW

*Het is mijn intentie om coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.
Daarom hanteer ik een kortingstarief voor particulieren én voor ZZP’ers.

Trajectprijzen:

De kosten van een traject zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw offerte (op maat) op te vragen.

De kracht van de natuur

Mijn persoonlijke begeleiding gaat gepaard met één van beide ‘groene’ werkvormen, Natuurcoachen of Coachen met behulp van Paarden. Ik gun het je hierlangs te werken omdat deze werkvormen krachtig en verdiepend zijn en je vele malen sneller bij de essentie brengen dan dat we in een meer traditionele bespreekruimte  samenkomen. Ze helpen je om je hoofd te legen en af te zakken naar hart en buik alwaar je gevoel mag spreken. Je natuurlijke hulpbronnen en je zelfsturende vermogen zijn onder handbereik en gaan weer voor je werken. Zodat jij zelfbewuste, eerlijke keuzes kunt maken waar jij wel bij vaart, óók of misschien wel juist als het soms tegenzit. Dat is een verfrissende gedachte toch?

Ik steun het Mantelzorgcompliment in de Gemeente Stichtse Vecht. Daarmee ben ik inwisselpunt alwaar jij je verkregen cadeaubonnen in kunt wisselen voor een dosis ‘me-time’ in de vorm van een sessie Paardencoachen of Natuurcoachen. In de 1,5 of 2 uur die we daarvoor uittrekken, vind jij je ontspanning en doe je

waardevolle inzichten over jezelf op waar je plezier aan zult beleven. We werken in de buitenlucht wat verfrissend is en waar je alle rust en ruimte hebt om tot jezelf te komen en te genieten van je sessie. Reken maar dat je anders vertrekt dan dat je gekomen bent. Prettige bijkomstigheid is ook dat je nog bonnen overhoudt ook.

– Natuurcoachen = 3 bonnen
– Paardencoachen = 4 bonnen

Neem voor meer informatie en een afspraak contact met me op!

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!