Je toekomst is nu

“Where focus goes, energy flows”

Aanbod 1) Het individuele traject

Voor wie kiest voor onverdeelde aandacht en duurzame ontwikkeling nastreeft.  

Wanneer jij intensief met jezelf aan de slag wilt, is een individueel, persoonlijk traject waarin je gedurende een wat langere periode aan je uitdagingen werkt de beste weg. Ik zet graag paarden in tijdens de sessies, omdat ze betekenisvolle spiegels voorhouden en daarmee een beweging op gang brengen die je zal helpen in jouw ontwikkeling. Hoe dat precies werkt, lees je <hier>.

Sessies vinden 3-wekelijks plaats, zodat je steeds voldoende tijd hebt om de vertaalslag te maken naar je dagelijks leven en het geleerde in praktijk kunt brengen.

Tijdens het intakegesprek stemmen we onze wederzijdse verwachtingen af. Vervolgens verkennen we jouw ontwikkelwens en starten we de sessies, in een veilige, ervaringsgerichte leeromgeving waarin paarden een belangrijke rol innemen. Hoe dat werkt, lees je <hier> https://happyleadership.nl/over-mij/?et_fb=1&PageSpeed=off

Voor jouw beeldvorming schets ik hieronder vast hoe een traject er uit kan komen te zien. Wanneer het in het belang is van jouw onwikkelingsproces, kan het zijn dat we, naast de sessies met het paard als co-coach, ook sessies aan tafel of online inpassen. Over online of blended coaching lees je <hier>

Werkadressen

De individuele coachingstrajecten vinden plaats op één van mijn locaties in Noord Holland of op de Utrechtse Heuvelrug.

VOORBEELD TRAJECT

1-op-1

– intakegesprek

– 3 tot 6 coachsessies van ca. 1,5 uur

– feedback op reflectieverslagen

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 tot 20 weken

– locatie: centraal Nederland

 Liever online of blended? 

– Er zijn verschillende redenen om voor online

coaching of ‘blended’ begeleiding te kiezen.

– Wie daar interesse in heeft, doet er goed aan ook

door te klikken via de gele button.

– Natuurlijk vertel ik je graag meer over hoe ik online

coaching aan kan laten sluiten op jouw behoefte.

Investering

Bedrijven stellen vaak jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar voor coaching en training. De kans is dan ook aanwezig dat er voor jou ook een potje gereserveerd staat en dat jouw werkgever dus bereid is te voorzien in de kosten voor jouw coachingstraject. Je doet er goed aan dat na te vragen.

Voor individuele trajecten die zakelijk worden betaald, hanteer ik standaard tarieven. Particulieren bekostigen hun traject meestal zelf. Om het ook voor hen financieel haalbaar te maken, werk ik met een kortingstarief. Ik wil immers begeleiding kunnen bieden aan wie dat nodig heeft.

Mijn tarieven, evenals de algemene voorwaarden, zijn per mail opvraagbaar.

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.