Individuele coaching

Praktische coaching voor voelbaar resultaat

Waar lopen cliënten zoal tegenaan?
  • Wanneer ik me aangesproken voel, schiet ik altijd direct in de verdediging.
  • Ik neem te veel hooi op mijn vork en voel de energie uit mijn lijf stromen.
  • Ik zie altijd beren op de weg en laat mooie kansen aan me voorbij gaan.
  • Ik ben ‘schoon’ en zou opgelucht moeten zijn. Toch voel ik me vooral kwetsbaar en onzeker.
  • Als ik het spannend vind of niet weet wat me te wachten staat, komt er niks uit mijn handen
  • Iedereen om mij heen heeft het over ‘purpose’. Wat maakt dat ik de mijne niet weet?
Individuele coaching

Wanneer je kiest voor individuele coaching heb je mijn onverdeelde aandacht en het rijk zogezegd voor je alleen. Ik ontvang je in een setting die uitnodigt om aan jezelf te werken. Je krijgt alle ruimte om regie te nemen over de inhoud, terwijl ik je begeleid en ondersteun in jouw proces. Ik ga niet harder dan jouw proces toelaat. We stemmen van te voren af hoeveel sessies we nodig achten om te bewerkstelligen waar jij naar verlangt. Wanneer je eerst wilt onderzoeken of de werkvorm wat voor je is, kan je er ook voor kiezen om met een losse sessie te beginnen. Daarover gesproken; er zijn cliënten die na afloop van een traject het geleerde willen onderhouden of periodiek willen toetsen waar ze staan (APK). Ook dán is een losse sessie de juiste beslissing. Het is mijn intentie om steeds in mogelijkheden te (blijven) denken.

It is only with the heart that one can see rightly;
what is essential is invisible to the eye.

Le petit prince

Niks is in beton gegoten

Omdat niemand hetzelfde is en geen situatie gelijk, laat ik me steeds verrassen door wie er voor me staat én door wat zich in het moment aandient bij de paarden en/of in de natuur. Zo vormt zich de sessie of het traject waarin meestal het nodige wordt aangeraakt. Hoewel niks in beton gegoten is, wijst de praktijk uit dat sommige cliënten met 3 of 5 sessies al super geholpen zijn. Er zijn er ook die wat langer nodig hebben en hun traject met een paar sessies verlengen. De ruimte tússen de sessies is zo’n 3 weken en bedoeld om de proef op de som te nemen. Dat geeft voldoende tijd om het geleerde in praktijk te brengen en te ervaren hoe het je afgaat. Gaandeweg maak je als het ware de weg vrij voor dat wat nodig is, om daar vervolgens concrete stappen in te zetten.

Tarief éénmalige of losse sessie:

Let op; ik heb ervoor gekozen om sessieprijzen af te geven (in plaats van uurprijzen).
Zo weet je vooraf precies weet waar je aan toe bent.
Sessies duren ongeveer 1,5 uur.

Particulier tarief*:
Natuurcoachen  € 95,00  incl. BTW
Paardencoachen € 135,00 incl. BTW

ZZP tarief*:
Natuurcoachen € 95,00 excl. BTW
Paardencoachen € 135,00 excl. BTW

Zakelijk tarief:
Natuurcoachen €135,00 excl. BTW
Paardencoachen € 185,00 excl. BTW

*Het is mijn intentie om coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.
Om die reden hanteer ik een kortingstarief voor particulieren én voor ZZP’ers, t.o.v. het tarief voor de zakelijke markt.

Trajectprijzen:

De kosten van een traject zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw offerte (op maat) op te vragen.

De kracht van de natuur

Mijn persoonlijke begeleiding gaat dus gepaard met één van beide ‘groene’ werkvormen, Natuurcoachen of Coachen met behulp van Paarden. Ik gun het je hierlangs te werken omdat deze werkvormen krachtig en verdiepend zijn en je vele malen sneller bij de essentie brengen dan dat we in een meer traditionele bespreekruimte  samenkomen. Ze gaan je helpen om je hoofd te legen en af te zakken naar hart en buik alwaar je gevoel mag spreken. Je natuurlijke hulpbronnen en je zelfsturende vermogen zijn als het ware onder handbereik en gaan weer voor je werken. Zodat jij zelfbewuste keuzes kunt maken waar jij wel bij vaart, óók of misschien wel juist als het soms tegenzit. Dat is een verfrissende gedachte toch?

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach