Workshops

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Kennismakingsworkshops

Kennismakingsworkshops zijn bedoeld voor zowel particulier- als zakelijk geïnteresseerden en mogen gezien worden als  een kijkje in mijn keuken. Ze zijn 1-malig en steeds voor een bescheiden aantal mensen. Het komt regelmatig voor dat deelnemers naar aanleiding van deze 1e ervaring besluiten om te vervolgen met een individueel traject op iets wat tijdens deze workshop al is aangeraakt. Ook zijn er die het vervolgens aanbieden aan hun werknemers.

Coachen met Paarden
Laagdrempelig kennismaken

Omgeving Utrecht. Ruim 3 uur durend ontvangst voor ca. 4 personen. Investering: €85,00 p.p. (zakelijk + BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button). Eerstvolgende mogelijkheid: dinsdag 4 juni a.s.

Coaching in de natuur
Ervaar zelf of dit proeft naar meer

Omgeving Hilversum. Ca. 2 uur durend ontvangst voor 6 tot 8 personen. Investering:
€ 65,00 p.p. (zakelijk ex. BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button). Eerstvolgende datum: don. 30 mei a.s.

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”

Benjamin Franklin

Workshops zelfexpressie

Deze workshops kunnen aanvullend ingezet worden om je coachsessie of -traject extra kracht bij te zetten maar mogen evengoed op zichzelf staan (als solo activiteit). Ze zijn laagdrempelig, ontwikkelingsgericht, 1-malig en voor een bescheiden aantal mensen. De hieronder vermelde data staat al gereserveerd en zijn dus in ieder geval mogelijk. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere dag of wil je met een eigen groepje deelnemen, dan hoor ik dat graag. 

Visualize 2024

Begin met het einde voor ogen

Aan de slag met je persoonlijke vision board. Mooi programma van 4 uur. Locatie: Tienhoven. Investering: € 85,00 p.p. (zakelijk + 21% BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button). Datum: woensdag 29 mei a.s. 9.30 – 13.30 uur  

Schrijven bij de paarden
Niet van je af maar naar je toe!

Observeren & reflecteren mbv schrijfopdrachten. Ontvangst van ca. 3 uur. Omgeving Utrecht. Investering: € 85,00 p.p. (zakelijk + 21% BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button). Datum: dinsdag 4 juni a.s. 10.00 – 13.00 uur

Specials voor specifieke doelgroepen

Inspiratiewandelingen met gelijkgestemden.

Ondernemers

Op deze foto sta ik naast mijn moeder die het netwerken zo ongeveer uitgevonden heeft.

Eerstvolgende: vrijdag 24/5, locatie Tienhoven. We vertrekken om 9.30 uur en de wandeling neemt ca. 2 uur van je tijd.

Netwerkwandelingen midden-Nederland

Ik faciliteer maandelijks netwerkwandelingen die in het bijzonder bedoeld zijn voor ZZP’ers (alle beroepsgroepen) die het nuttige (netwerken) met het aangename (genieten van de natuur) willen combineren.

Behalve dat je op een ongedwongen manier andere ondernemende mensen leert kennen, nodigt het uit om met elkaar te sparren, kennis en ervaringen uit te wisselen en te leren van en met elkaar. Ik beloof je dat je vol goeie energie en inspiratie weer naar huis vertrekt.

De kosten ad. €20,00 (excl. 21% BTW) dienen voorafgaand aan de wandeling per bank te worden voldaan. Deze kosten zijn voor 80% aftrekbaar wanneer je ze boekt onder representatiekosten. Mocht je verhinderd zijn, dan hoor ik dat graag uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de wandeling zodat ik jouw plek nog door kan geven. Jóuw wandeling blijft dan staan tot de volgende maand.

Meld je aan via What’s App (zie button rechtsonder op de pagina). Zodra je betaling binnen is, ontvang je de exacte locatie en evt. parkeersuggesties. Om verschillende redenen laten we onze honden thuis.

Data: vrij. 24/5, don. 20/6, don. 25/7, vrij. 23/8, navolgende data tot eind van het jaar volgen. Locaties wisselen!

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!