Leren van en met elkaar

Hier moet iets staan

 

Aanbod 4) Workshops

 

Voor wie in groepsverband aan zichzelf wil werken, organiseer ik (themagerichte) workshop volgens een open inschrijvingssysteem.

Proeverijen  

Ik organiseer 2 soorten proeverijen: 

 

  • workshop, ter kennismaking met de werkvorm met paarden
  • workshop, met paarden, gekoppeld aan vooraf afgestemd thema

 

Wie eens vrijblijvend kennis wil maken met de werkvorm coachen met paarden, kan zich aanmelden voor een proeverij. Tijdens deze workshop die een dagdeel duurt krijg je als het ware een kijkje in de keuken. Iedere deelnemer krijgt een korte individuele sessie waarbij altijd iets wordt aangestipt. Je leert niet alleen over en van jezelf, maar zeker ook van de sessies van anderen. Wanneer de tijd het toelaat, sluiten we af met een groepsopdracht. Sommige deelnemers zien de proeverij als aanleiding om een individueel traject met zichzelf aan te gaan. Anderen sturen hun team omdat ze zien hoe veel baat die erbij kunnen hebben. Wie het bij de proeverij houdt, heeft er altijd iets van opgestoken. Dus voel je niet geremd om deel te nemen.


Thematiek

Daarnaast organiseer ik van tijd tot tijd workshops waarin een groepje gelijkgestemden werkt aan een vooraf bekend gemaakt gemeenschappelijk thema. Ook deze workshops zijn altijd met het paard als co-coach.
De 360 graden feedback die je krijgt, draagt bij aan jouw ontwikkelingsproces. Dat je vervolgens ook een inkijkje krijgt in andermans sessies is natuurlijk uitermate interessant. Je kunt je vast wel voorstellen dat de kans groot is dat je ook daarin iets van jezelf tegenkomt of jezelf in die ander herkent.

 

In beide gevallen schrijf je je individueel in, volgens een open inschrijvingsysteem. Al is het ook mogelijk om met een door jou samengesteld gezelschap deel te nemen. Met 5 of 6 personen hebben jullie je eigen workshop die dan natuurlijk naar jullie wens kan worden ingevuld.

Voorbeelden van thema’s zijn omgaan met weerstand, klantvriendelijkheid, grenzen stellen, etc. Bekijk het actuele aanbod van workshops op mijn Facebookpagina <LINK>.

Locatie

De gekozen  locatie hangt af van het aantal deelnemers en van de faciliteiten die we verwachten nodig te hebben. Zo kan het seizoen meespelen in onze behoefte aan een binnen- of buitenlocatie. Ervaring met paarden is overigens niet nodig om deel te nemen. De workshops zijn op basis van open inschrijving.

PROGRAMMA AANBOD

 

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– individuele inschrijving

– leren van en met elkaar

– ca. 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.