Workshops

Praktische coaching voor voelbaar resultaat

Kennismakingsworkshops

Kennismakingsworkshops zijn bedoeld voor zowel particulier- als zakelijk geïnteresseerden en mogen gezien worden als  een kijkje in mijn keuken. Ze zijn 1-malig en steeds voor een bescheiden aantal mensen. Bij het coachen met paarden krijgen de deelnemers in ieder geval een individuele sessie en afhankelijk van tijd en aantal deelnemers wellicht ook nog een groepsopdracht. Bij natuurcoachen werken we in en met de natuur en worden er tijdens de wandeling opdrachten aangereikt die individueel en in 2 tallen kunnen worden uitgevoerd. Het  interessante is dat de deelnemers bij beiden werkvormen elkaars sessies c.q. opdrachten bijwonen. Soms is het leren al begonnen voor ze er erg in hebben, bijvoorbeeld omdat ze bij een andere deelnemer iets van zichzelf tegenkomen. Het komt overigens regelmatig voor dat deelnemers naar aanleiding van deze 1e ervaring besluiten om te vervolgen met ofwel een individueel traject ofwel een teamontvangst.

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”

Benjamin Franklin

Nieuw!…Thema wandelingen

Na de zomer (2023) bied ik een programma aan georganiseerde wandelingen, in groepsverband. Deze wandelingen nemen ongeveer 2 uur en vinden plaats in het centrum van Nederland. Je schrijft je individueel in en betaalt een toegankelijk tarief (volgt zodra het aanbod concreet is) waarmee het voor vrijwel iedereen bereikbaar zou moeten zijn. Het is mijn intentie om deze wandelingen inspirerend en voedend te laten zijn. In het bijzonder bedoeld om kennis en ervaring met elkaar te delen op onderwerpen die ons allemaal aangaan. Je beweegt je dus in een  groep gelijkgestemden die willen leren van en met elkaar. Ik faciliteer en begeleid deze wandelingen en bereid me op dit moment voor op netwerkwandelingen en lotgenotenwandelingen. Suggesties zijn uiteraard welkom dus schroom niet met me te delen wat in je opkomt. Wordt vervolgd. 

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach