Workshops

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Kennismakingsworkshops

Kennismakingsworkshops zijn bedoeld voor zowel particulier- als zakelijk geïnteresseerden en mogen gezien worden als  een kijkje in mijn keuken. Ze zijn 1-malig en steeds voor een bescheiden aantal mensen. Het komt regelmatig voor dat deelnemers naar aanleiding van deze 1e ervaring besluiten om te vervolgen met een individueel traject op iets wat tijdens deze workshop al is aangeraakt. Ook zijn er die het vervolgens aanbieden aan hun werknemers.

Coachen met Paarden
Laagdrempelig kennismaken

Er is plek voor 4 – 6 personen op di. ochtend 9 april, in de omgeving van Utrecht. Ca. 3 uur durend ontvangst voor € 85,00 p.p. (zakelijk ex. BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button).

Coaching in de natuur
Ervaar zelf of dit proeft naar meer

 Er is plek voor  6 – 8 personen op do. ochtend 21 maart, in de omgeving van Hilversum. Ca. 2 uur durend ontvangst voor € 50,00 p.p. (zakelijk ex. BTW). Aanmelden: via what’s app (zie button).

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”

Benjamin Franklin

Workshops zelfexpressie

Deze workshops kunnen aanvullend ingezet worden om je coachsessie of -traject extra kracht bij te zetten maar mogen evengoed op zichzelf staan (als solo activiteit). Ze zijn laagdrempelig, ontwikkelingsgericht, 1-malig en voor een bescheiden aantal mensen. De hieronder vermelde data staat al gereserveerd en zijn dus in ieder geval mogelijk. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere dag of wil je met een eigen groepje deelnemen, dan hoor ik dat graag. 

Vision Board 2024
Begin met het einde voor ogen

Visualiseer je droom of doel! Verzorgd ontvangst van ca. 3 uur op woe. ochtend  3 april, in de omgeving van Utrecht. Prijs € 65,00 p.p. (zakelijk ex. BTW). Info/aanmelden: via what’s app (zie button).

Schrijven bij de paarden
Niet van je af maar naar je toe!

Observeren, reflecteren, schrijven. Verzorgd ontvangst van ca. 3 uur op di. ochtend 26 maart, in de buurt van Utrecht. Prijs € 65,00 p.p. (zakelijk ex. BTW). Info/aanmelden: via what’s app (zie button).

Specials voor specifieke doelgroepen

Inspiratiewandelingen met gelijkgestemden.

Ondernemers

Op deze foto sta ik naast mijn moeder die het netwerken zo ongeveer uitgevonden heeft.

Netwerkwandelingen:  omgeving midden-Nederland

In de natuur zijn, ontspant, verlaagt evt. ‘drempels’ en geeft ons energie. Alle reden dus om netwerkwandelingen te organiseren. In het bijzonder bedoeld voor zelfstandig ondernemers (ZZP) die – ongedwongen – willen netwerken (nuttig) en genieten (aangenaam) tegelijk.

Behalve dat je andere ondernemers leert kennen, wissel je kennis uit, deel je ervaringen en leer je van en met elkaar. Ik beloof je dat je vol inspiratie en inzicht weer naar huis vertrekt.

Aanmelden verloopt via what’s app. De kosten ad. € 25,00 dienen voorafgaand aan de wandeling per bank te worden voldaan. Mocht je verhinderd zijn, dan hoor ik dat graag zodat ik je plekje door kan geven. Jóuw wandeling blijft dan staan tot de volgende maand.

We wandelen iedere XX donderdag van de maand ongeveer 2 uur, en vertrekken altijd om 9.30 uur. Houd mijn site in de gaten voor de exacte locatie en evt. parkeersuggestie. Deze gegevens staan óók op je factuur.

We wandelen trouwens zónder honden.

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!