Thema wandelingen

Pilot: Het ligt in de bedoeling om na de zomer (2023) een programma aan te bieden voor georganiseerde wandelingen van ongeveer 2 uur waar je individueel en tegen een milde vergoeding voor in kunt tekenen. Inspirerende, voedende wandelingen die bedoeld zijn om kennis en ervaring te delen, en te leren van en met elkaar. Doelgroepen en/of thema’s wisselen per wandeling zodat je aan kunt sluiten bij gelijkgestemden. Denk aan netwerkwandelingen, lotgenotenwandelingen, stiltewandelingen of wandelingen over een specifiek onderwerp met betrekking tot natuurlijk leiderschap.

Kennismakingsworkshops

Voor deelnemers die kennis willen maken met coachen met behulp van paarden of met natuurcoachen. Eenmalig, laagdrempelig, een soort kijkje in de keuken, in klein comité.  Het komt regelmatig voor dat deelnemers besluiten te vervolgen met ofwel een individueel traject ofwel een teamontvangst.

Workshops zijn een kijkje in de keuken, bedoeld om gevoel te krijgen bij coachen met paarden en/of coachen met de natuur. Dit zijn altijd kleinschalige ontvangsten. Je leert van en met elkaar.

De thema wandelingen zijn voor gelijkgestemden die willen sparren over een thema of onderwerp of juist ervaringen uit willen wisselen. 

Workshops

N

individuele inschrijving

N

data vooraf gepland

N

thema’s vooraf bekendgemaakt

N

inclusief individuele- en groepsopdrachten

N

leren van en met elkaar

N

360 graden feedback

N

kleinschalig en met aandacht voor elkaar

N

met paarden of in de natuur

N

2 uur, een dagdeel of hele dag

N

locatie: centraal NL

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach