Kennismakingsworkshops

Voor deelnemers die kennis willen maken met coachen met behulp van paarden of met natuurcoachen. Eenmalig, laagdrempelig, een soort kijkje in de keuken, in klein comité.  Het komt regelmatig voor dat deelnemers besluiten te vervolgen met ofwel een individueel traject ofwel een teamontvangst.

Thema wandelingen

Pilot: Het ligt in de bedoeling om in 2023 een programma aan te bieden voor georganiseerde wandelingen van ongeveer 2 uur waar je individueel en tegen een milde vergoeding voor in kunt tekenen. Inspirerende, voedende wandelingen die bedoeld zijn om kennis en ervaring te delen, en te leren van en met elkaar. Doelgroepen en/of thema’s wisselen per wandeling zodat je aan kunt sluiten bij  gelijkgestemden.  Denk aan netwerkwandelingen, lotgenotenwandelingen, stiltewandelingen of wandelingen over een specifiek onderwerp met betrekking tot natuurlijk leiderschap.

Workshops

N

individuele inschrijving

N

data vooraf gepland

N

thema’s vooraf bekendgemaakt

N

inclusief individuele- en groepsopdrachten

N

leren van en met elkaar

N

360 graden feedback

N

kleinschalig en met aandacht voor elkaar

N

met paarden of in de natuur

N

2 uur, een dagdeel of hele dag

N

locatie: centraal NL

Mocht je zelf een idee hebben voor een workshop met de paarden of in de natuur, of voor een themawandeling, laat ons dat dan graag weten. We werken evengoed op maat, ook waneeer je een eigen gezelschap mee wilt brengen. 

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Persoonlijk begeleider - Coach

Er van uitgaande dat je geen Corona-gerelateerde klachten hebt, kunnen sessies gewoon doorgaan. Ik coach volledig Corona-proof.