Teamcoaching

Praktische coaching met voelbaar resultaat

Voorbeeldvraagstukken van teams die je zijn voorgegaan:
  • Hoe brengen we gezamenlijkheid in ons team? En wat mag dan de boventoon voeren?
  • Hoe leren we op een constructieve en respectvolle manier feedback geven en ontvangen?
  • Wat valt er te verbeteren in onze manier van communiceren en samenwerken?
  • We willen elkaar beter leren kennen om optimaler gebruik te kunnen maken van ieders kwaliteiten.
Effectieve teamontvangsten

Willen jullie je team eens onder de loep nemen? Met elkaar onderzoeken en bespreekbaar maken wat precies jullie aandacht behoeft? Zeker wanneer het aankomt op werkplezier, vertrouwen, effectief samenwerken en gezamenlijke doelen bereiken. Ik heb bovenaan deze pagina alvast wat voorbeeldvragen geschetst van teams die jullie zijn voorgegaan. Er worden altijd paarden bij ingezet, als zijnde mijn co-coaches. De interactie met en de reactie van een paard zullen snel voor de nodige inzichten zorgen. Over wat er bewust en onbewust speelt, wat ieders persoonlijke aandeel daarin is en wat de uitwerking daarvan is op het team als geheel.

“Individually, we are one drop. Together, we are an ocean.” 

Ryunosuke Satoro

Maatwerk

Ik lever altijd maatwerk waarvoor een offerte wordt opgesteld. Wensen ten aanzien van het programma, de duur (halve of hele dag) en de locatie worden met elkaar afgestemd evenals het aantal deelnemers, paarden en coaches dat zal worden ingezet. Een verzorgde lunch en/of borrel behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ik denk graag mee over een passend programma en dito inhoud. Graag hoor ik van je of ik een mooi ontvangst voor je mag organiseren.

Kosteloos bliksemgesprek

Plan hieronder een telefonische afspraak met mij in. We verkennen jouw ontwikkelwens of verlangen en kijken samen hoe ik je daarin kan helpen.

Peggy Surendonk

Facilitator & Coach

Stuur me een WhatsApp, ik reageer snel!