teams

“Togetherness”

Aanbod 2) Teamcoaching

Voor wie het collectieve verantwoordelijkheidsgevoel wil verstevigen en wil werken aan een succesvolle samenwerking. 

Teamcoaching is er voor wie op zoek is naar een effectieve manier om de samenwerking en communicatie binnen een team te verbeteren. De aanleiding van een dergelijk ontvangst kan heel verschillend zijn. Bij de een ligt de nadruk op plezier (personeelsuitje met als gewenst resultaat een stukje teambuilding). Andere keren heeft het ontvangst een serieuzere ondertoon, bijvoorbeeld als er aan een concreet thema gewerkt moet worden. Denk hierbij aan ‘klantgerichtheid’ voor een salesafdeling of aan ‘verbinding & vertrouwen’ bij een fusie of reorganisatie.

Teamcoaching staat meestal op zichzelf maar kan ook heel goed ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context.

Bij dergelijke teamontvangsten zet ik altijd paarden in ter ondersteuning van jullie ontwikkelingsproces. Hoe dat precies werkt, lees je <hier>.

Het programma duurt meestal een dagdeel of een dag. Sessies vinden 3-wekelijks plaats, zodat je steeds voldoende tijd hebt om de vertaalslag te maken naar je dagelijks leven en het geleerde in praktijk kunt brengen.

Tijdens het intakegesprek stemmen we onze wederzijdse verwachtingen af. Vervolgens verkennen we de ontwikkelwens en starten we de sessies. Dat doen we in een veilige, ervaringsgerichte leeromgeving waarin paarden een belangrijke rol innemen. Hoe dat werkt, lees je <hier> https://happyleadership.nl/over-mij/?et_fb=1&PageSpeed=off

Het programma duurt meestal een dagdeel of een dag. Er worden altijd paarden als co-coaches ingezet. Daarmee wordt snel duidelijk wat ieders persoonlijke aandeel is en wat de uitwerking daarvan is op de groep en op het resultaat. Mogelijke verbeterpunten en kwaliteiten worden benoemd en aangegrepen. We kijken welke verdieping nodig is om een volgende stap te kunnen zetten en gaan daarmee aan de slag. Deelnemers krijgen overigens uitgebreid gelegenheid om ‘out-of-the-box’ te experimenteren met nieuw gedrag. Het paard verbindt daar geen oordeel aan. 

Voor jouw beeldvorming schets ik hieronder vast hoe een traject er ongeveer uit kan komen te zien.

Werkadressen

Ik kan jullie op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland ontvangen. O.a. in Amstelveen, Doorn en Maarn. De keuze is afhankelijk van de gewenste faciliteiten, het aantal deelnemers, het seizoen en uiteraard het budget. Soms kan het handiger zijn om mijn opdrachtgevers tegemoet te komen. Ik zoek dan de samenwerking op met een locatie bij hen in de buurt.

VOORBEELD TEAMONTVANGST

teamontvangst

– overkoepelend thema in overleg

– inschrijving als team

– leren van en met elkaar

– individuele sessies ‘en group’

– groepsopdracht(en)

– centrale nabespreking

– 1 dagdeel of 1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

Investering

Voordat ik een programmavoorstel kan doen, hebben we eerst een intakegesprek. Daarin stemmen we verwachtingen af en we bespreken de ontwikkelwens of uitdaging(en) waar jullie voor staan evenals het gewenste doel. We hebben het ook over het aantal deelnemers, de locatie en de gewenste faciliteiten. Op basis hiervan wordt de offerte op maat uitgewerkt. Bij grotere gezelschappen kies ik ervoor om samen te werken met partnercoaches, om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen en om te kunnen variëren in het programma.

Mijn algemene voorwaarden, zijn per mail opvraagbaar.

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.