Aanbod 3) Online & Blended coaching
Voor wie …… 

Sommigen onder jullie hebben baat bij extra contactmomenten, tijdens het individuele coachingstraject (met paarden) op locatie. Of wisselen een sessie met paarden in voor een sessie aan tafel of online. Anderen willen juist na afloop van een traject met paarden nog wat langer ‘feeling’ houden en kopen een aantal online sessies bij. Daarmee verlengen ze als het ware hun traject. Dat kan allemaal georganiseerd worden.

Afstand overbruggen

Online coachen biedt daarnaast uitkomst wanneer reizen om wat voor reden dan ook belemmerend is. In die situatie is online coaching een ideale manier om aan jezelf te kunnen (blijven) werken. Het traject is in die zin anders omdat er geen paarden aan te pas komen en de gesprekken alleen online plaatsvinden.

Werkwijze

We starten evengoed met een intakegesprek waarin de verwachtingen worden afgestemd en de leerwens wordt besproken. Op basis waarvan we het aantal online sessies inschatten. En starten!
Omdat deze online sessies korter zijn, meestal zo’n 45 minuten, kan de frequentie van de contactmomenten – indien gewenst – iets opgevoerd worden. Wie voor 100% online coaching kiest, mag rekening houden met zo’n 6 tot 12 sessies. Tussentijds is er voldoende tijd om de vertaalslag naar het dagelijks leven te maken en te experimenteren met het geleerde.

Na afloop van iedere online sessie vraag ik je om in de daaropvolgende dagen een reflectieverslag te schrijven en in te sturen. Hier krijg je schriftelijke feedback op.

Voor jouw beeldvorming schets ik hieronder hoe een traject er bijvoorbeeld uit kan komen te zien.

Locatie

Voor online coaching hoef je in principe de deur niet uit. Al kun je het doen op iedere plek die je prettig vindt. Misschien hier uitschrijven wat je er precies (technisch) voor nodig hebt. En hoe veiligheid en privacy gewaarborgd is.

online traject

1-op-1

– intakegesprek

– 6 tot 12 coachsessies van ca. 3 kwartier

– feedback reflectieverslagen

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: afhankelijk van de aanleiding

– locatie: vanuit iedere plek die jij prettig vindt

online traject

1-op-1

– intakegesprek

– 6 tot 12 coachsessies van ca. 3 kwartier

– feedback reflectieverslagen

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: afhankelijk van de aanleiding

– locatie: vanuit iedere plek die jij prettig vindt

PROGRAMMA AANBOD

 

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.