Jij bent uniek

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.”

Iedereen is uniek

Jouw persoonlijke ‘DNA’ maakt je uniek. Daarmee ben jij áltijd mijn vertrekpunt. Ik laat me graag verrassen door wat jij ‘meebrengt’. Samen effenen we de weg waarlangs jouw authentieke kracht en potentieel vrij kan komen. Zodra je erbij kunt en je je focus verlegt naar wat wèl kan in plaats van niet, ben je tot dingen in staat die je eerder niet voor mogelijk hield. De inbreng van paarden zal hier helpend in zijn. Deze eerlijke, oordeelloze ‘buddies’ raken de essentie vaak klip en klaar. Hoewel dat soms confronterend kan zijn, kun je direct besluiten om het anders te doen. Ik noem dat experimenteren met nieuw gedrag. De kunst is om inzichten te zien als waardevolle opstekers die je helpen om je fundament (authenticiteit) te verstevigen en persoonlijk te groeien.

Benut je potentieel

Stel je eens voor dat je alles bent dat je kunt zijn. Hoe ziet jouw wereld er dan uit? En wat heb jij daarvoor nodig? Het begint dus altijd bij jou. Al wil dat niet zeggen dat je er alléén voor staat. Het ontwikkelen van authentiek leiderschap is een boeiend proces waar ik je met plezier in begeleid. We gaan op zoek naar je innerlijke kracht, je kernwaarden en potentieel. Je ontdekt wat je van nature goed af gaat, wat je het meest krachtig en waarachtig maakt en waar jouw groeikansen en mogelijkheden liggen. Daar hoef jij geen CEO van een multinational voor te zijn. Authentiek leiderschap is van iedereen. Écht betekenis krijgt het vooral in verbinding met de ander, die je altijd nodig hebt om je toe te verhouden. Juist dán leer je over jezelf – in kracht en kwetsbaarheid. Onderweg naar de beste versie van jezelf en een toekomst zoals jij die graag ziet.

 

Vertrouw op je proces

Hoewel ik niets kan voorspellen, hou ik het volgende perspectief voor mogelijk: Je bent hard op weg je te ontwikkelen tot de authentieke zelfleider die je zo graag wilt zijn. Je staat in je kracht en daarmee lukt het je de beste versie van jezelf te zijn, trouw aan je waarden en de doelen die je gelukkig maken. Je doet, voelt en draagt uit wat daarmee overeenkomt. Geholpen door jouw positieve mindset, durf jij je buiten je comfortzone te bewegen omdat je dicht bij jezelf weet te blijven en feedback ziet als een kans om te groeien. Ik hoor je zeggen dat ‘kan niet’ niet bestaat. De mate waarin je vertrouwen hebt, geeft en ook ontvangt, is zichtbaar en voelbaar. Evenals het effect ervan. Als ik goed kijk, zie ik je je eigen toekomst tekenen. Zowel privé als zakelijk trouwens, want volgens mij zit daar niks (meer) tussen.