Online begeleiding

“Kiezen voor online is denken in mogelijkheden”

Alle consternatie rondom het Corona virus heeft ertoe geleid dat ik ‘online coaching’ van stal heb gehaald. En omdat het geweldig werkt, verwacht ik dat het ook ná Corona vast onderdeel van mijn aanbod blijft.  Weliswaar is het een vorm waarin ik geen paarden kan inzetten maar we kunnen straks – voor wie daar interesse in heeft – zeker naar een combinatie toe. Volop mogelijkheden dus om je te begeleiden in je ontwikkeling en groei en in het voortdurende en inspirerende leerproces dat voor je ligt. Over persoonlijk leiderschap gesproken… Je kunt vandaag nog besluiten om te beginnen het maximale uit jezelf te halen… ook dát is een keuze.

Be all you can be – online aanbod 

Online individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3 coachsessies van 1 tot 1,5 uur

– 2x feedback op reflectieverslagen

– indien gewenst, extra contactmomenten

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– onverdeelde aandacht

– locatie: vanuit iedere plek die jij prettig vindt

Online workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– individuele inschrijving

– ca. 6 personen

– 1 dagdeel

– data worden op deze site gecommuniceerd 

– locatie: thuis, je hoeft dus niet de deur uit

 (Werkwijze

Een individueel coachtraject start met een (hier wordt nu aan gewerkt. Binnenkort meer)

Blended caochen

Er van uitgaande dat ‘blended’ straks mijn nieuwe normaal is, lijkt het erop dat online begeleiding een belangrijke plek zal houden. Juist door verschillende facetten van offline en online begeleiding te combineren, krijg je een mooie combinatie. Het beeldbellen is    

De voordelen van online coachen

 

Investering

Losse beeldbelafspraken zijn in de huidige Corona tijd absoluut mogelijk en bied ik jullie gunstig aan. Dit maakt mijn coaching voor een ieder die daar nu behoefte aan heeft bereikbaar. En daar gaat het om. 

Mijn trajecten worden straks – voor wie daar interesse in heeft – blended trajecten. Daarover vertel ik je later meer. Mocht je er al vragen over hebben of wil je weten wanneer je ‘terecht’ kan, laat dan je gegevens achter op de contactpagina van deze site. Ik neem dan zeer spoedig contact met je op. Ook hier geldt dat ik er alles aan doe om coaching zo toegankelijk mogelijk te maken. Ik werk met een interessant kortingstarief.  

 

Voor individuele zakelijke trajecten en door mij geïnitieerde workshops hanteer ik standaard tarieven (ex BTW) welke per mail opvraagbaar zijn. Om coaching voor zoveel mogelijk mensen (ook jongeren) mogelijk te maken, bereken ik een kortingstarief bij particuliere deelname (incl. BTW). De algemene voorwaarden zijn per mail opvraagbaar.

 

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.