Just be you

 

“Authenticiteit is dag in, dag uit loslaten wie je denkt te moeten zijn en accepteren wie je werkelijk bent.” – Brené Brown

Happy Leadership verzorgt toekomstgerichte coachingstrajecten waarin je werkt aan je persoonlijke leiderschapskwaliteiten, je manier van communiceren én samenwerken. In het bijzonder bedoeld voor mensen die (meer) stevigheid zoeken in deze snel veranderende wereld. Trouw aan zichzelf en opgewassen tegen de verwachtingen die ze zichzelf opleggen of door anderen opgelegd krijgen.

Denken en doen

Jouw authenticiteit staat dan ook voorop. Als ik dat vertaal naar gedrag, dan betekent dat zoveel als congruent durven zijn in je denken en doen. Makkelijker gezegd dan gedaan, zeker in deze veeleisende samenleving.  Misschien leef je – zonder daar bij stil te staan – op de automatische piloot of lijk je aardig te gedijen in jouw eigen, veilige comfortzone. Of misschien ben jij je juist gaan identificeren met een rol of verwachting en denk (denken) je het beste van jezelf te geven (doen) terwijl je nog steeds je authentieke zelf niet bent. Voel je waar ik heen wil? 

Wie hierin iets uit te vinden heeft voor zichzelf staat aan het begin van een boeiend ontwikkelingsproces. Met frisse blik kijken we waar je staat, welk leven je jezelf toewenst en in hoeverre dat past bij wie je van nature bent. We onderzoeken wat je nodig hebt om zuivere, authentieke beslissingen te nemen, toewerkend naar jouw perspectief. Zodat je van uitdagingen kansen en van dromen doelen kunt maken. De vragen die je onderweg gesteld worden, helpen je je eigen antwoorden te vinden.

“A horse is never wrong. It only shows us when we are.”

 Door dit hier neer te schrijven, ‘verklap’ ik waarin mijn aanpak wezenlijk anders is. Want er zijn volgens mij geen betere leermeesters als het aankomt op leiderschap, non verbale communicatie en authentiek, congruent gedrag. Paarden kúnnen niet anders. Daarom betrek ik ze in jouw coachingsessies en laat ik me graag inspireren door wat zij me ingeven. Ze zijn fijngevoelig, spreken heldere taal en reageren op jouw handelen en voorkomen én op het effect daarvan. Dwars door jouw eventuele maskers heen, direct, eerlijk en oordeelloos. En weet je wat? Het paard heeft altijd gelijk!

Via het menu bovenaan – inclusief de drop down vensters – is er allerlei informatie te vinden over de manier waarop we jouw traject aan kunnen vliegen. Ik heb ook een FAQpagina voor je ingericht waarin je de meest gestelde vragen beantwoord vindt. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan heel graag contact met mij op.

Ik verheug me op je komst.

Lieve groet,

Peggy Surendonk
Coach in Persoonlijk Leiderschap

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.