Werkwijze & investering

“You don’t build a business, you build people. And then people build the business.” – Zig Ziglar, schrijver
Werkwijze

Je kunt je individueel laten coachen (1-op-1) of deelnemen aan een workshop. Daarnaast is het mogelijk om met je complete team aan de slag te gaan. In de begeleiding zijn paarden een belangrijk onderdeel. Al is ‘zonder’ ook bespreekbaar. 

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik vertel je over mijn manier van werken, het mogelijke pad dat jij onder mijn begeleiding kunt bewandelen en de investering die daarmee gemoeid gaat. Deze intake wordt in rekening gebracht op het moment dat je besluit om verder te gaan. Mocht je na dit gesprek toch afzien van verdere coaching dan is de intake voor mijn rekening. 

Je kunt ook kiezen voor een workshop. Soms worden die door mij geïnitieerd. Deelname is dan mogelijk volgens een open inschrijvingssysteem. Natuurlijk organiseer ik ook workshops in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. Dat laatste geldt overigens ook voor de teamcoachingsdagen. Die zijn altijd op maat en worden volledig afgestemd op jullie uitdagingen en wensen. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Investering

In mijn streven om coaching voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, hanteer ik een kortingstarief bij particuliere deelname. Bij workshops en teamcoaching werken we altijd met een aanbetaling. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?