Werkwijze

“Je bent waar je nu bent door de som van je denkgewoontes.” – Napoleon Hill
Werkwijze

Je kunt je individueel laten coachen (1-op-1) of deelnemen aan een workshop. Daarnaast is het mogelijk om met je complete team aan de slag te gaan. In de begeleiding zijn paarden een belangrijk onderdeel. Al is ‘zonder’ ook bespreekbaar. 

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik vertel je over mijn manier van werken, het mogelijke pad dat je onder mijn begeleiding kunt bewandelen, de ‘rol’ die de paarden innemen en de investering die met dit alles gemoeid gaat. Deze intake wordt in rekening gebracht op het moment dat je besluit om verder te gaan. Mocht je na dit gesprek toch afzien van verdere coaching dan is de intake voor mijn rekening. 

Je kunt ook kiezen voor een themagerichte workshop volgens een open inschrijvingssysteem. Daarnaast organiseer ik workshops of teamcoachingsdagen in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. De invulling is geheel op maat en afgestemd op jullie uitdagingen en wensen. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Locaties

Happy Leadership werkt op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland. Indien gewenst kan ik ook ontvangsten elders in het land organiseren. 

Investering

Voor zakelijke sessies en themagerichte, door mij geïnitieerde workshops hanteer ik standaard tarieven (ex BTW) welke per mail opvraagbaar zijn. Om coaching voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, bereken ik een kortingstarief bij particuliere deelname (incl. BTW). ‘Workshops en teamcoachingsdagen in opdracht’ zijn 100% maatwerk en dus altijd op offertebasis. Bij trajecten, workshops en teamcoaching werk ik met een aanbetaling.