Verborgen talent

“Ik zou wel willen maar ik heb er geen tijd voor.”

Als je in je hart kijkt, zie je iemand die wel wat steviger in haar schoenen zou willen staan. Maar in plaats daarvan laat jij je opslokken door werk wat eigenlijk aan een ander toebehoort. Je neemt te veel hooi op je vork. En hoewel je werkt als een paard lukt het je niet om je kop boven het maaiveld uit te steken. Je leidinggevende zegt dat je wat meer aan je presence mag werken. Maar je schuift het voor je uit. Vraag is nu: Lukt het je niet? Of durf je het niet? Want als je gevoed wordt door onzekerheid is het misschien ook wel veel te spannend om uit je comfortzone te stappen. Laat staan dat je regie durft te nemen. Waar het op neerkomt is dat zolang jij niet op jezelf vertrouwt, je zal blijven doen wat je altijd al deed. Prachtige kansen gaan aan je voorbij. En jij? Jij buffelt door. In alle bescheidenheid. 

Wat nu als jij je hart volgt? En – toegerust met een dosis zelfvertrouwen en leiderschapsskills – de teugels voortaan wat laat vieren? Omdat je ‘nee’ durft te zeggen en jezelf inbrengt zoals je bedoeld bent. Waarmee je rust en positiviteit uitdraagt. Daar help je niet alleen jezelf mee. Ook je team en zelfs je thuisfront heeft daar baat bij. 

Ik bied je 3 doeltreffende programma’s. Inspirerende troef is de inzet van paarden. Deze invoelende leermeesters op het gebied van natuurlijk leiderschap, ‘spreken’ heldere taal en laten niets aan het toeval over. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat nodig is om helemaal tot je recht te komen. En hoe je – met de juiste mindset – je omgeving daar in mee kunt nemen. Leren en experimenteren. Dat is waar paarden je alle ruimte voor geven. 

Voordat je een programma kiest, voeren we overigens eerst een vrijblijvend (gratis) skype- of zoomgesprek. Tijdens deze Energizer sparren we over jouw kijk op leiderschap en over de uitdagingen waar je zoal voor staat. Tegelijkertijd krijg je een gevoel bij wie ik ben en bespreken we onze manier van werken..  

Programma’s

Voor mensen in voorbeeldfuncties. Denk aan teamleiders, managers, coördinatoren, professionals én ondernemers.
Voor mensen die stevig in hun schoenen willen staan en sociaal emotioneel voorbereid willen zijn op de uitdagingen van het leiderschap.

individueel traject

1-op-1, persoonlijk

(o.b.v. gratis energizer)

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie en data in overleg

€ 995,00 

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s (zie agenda)

– leren van en met elkaar

– individuele inschrijving

– 4 personen

– 1 dagdeel

– datum & locatie: zie agenda

– koffie, thee, fris 

€ 275,00 pp 

teamcoaching

bijv. de manager & zijn team

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– inschrijving als team

– 1 dag

– locatie: centraal NL

– f&b: verzorgd

– overige wensen in overleg

offerte op maat 

Bovenvermelde bedragen zijn excl. 21% BTW. Voor wie besluit deze kosten niet zakelijk te voldoen, is de btw al inbegrepen. We starten na de eerste aanbetaling van 50%.

Onder begeleiding van één of meerdere doorgewinterde coaches breng je in kaart hoe jij, al of niet samen met je team of met een groepje gelijkgestemden, in praktijk functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe natuurlijk en vertrouwenswaardig je bent, wat je makkelijk af gaat (talent) of juist verbeterd mag worden (uitdaging). Daarmee ga je aan de slag. Het mooie aan de inzet van paarden is dat de uitkomst van wat je ‘toepast’ nooit lang op zich laat wachten. Wanneer je aan den lijve ondervindt wat je het meest krachtig en waarachtig maakt, is de volgende stap in jouw ontwikkeling – op weg naar happy leadership – snel gezet.

FYI: teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Just do it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.