Ervaringsleren

“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Onder mijn professionele begeleiding breng je in kaart hoe je in praktijk (privé en werk) functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe het met je is gesteld, hoe krachtig en waarachtig je bent, wat je van nature makkelijk afgaat en waar je kansen en mogelijkheden liggen. Hier lees je al uit dat het niet zo zeer mijn bedoeling is om te (blijven) werken aan dat waar je niet goed in bent. Liever help ik je om je potentieel te ontwikkelen zodat je alles kunt zijn. Daar is innerlijke vrijheid voor nodig wat betekent dat je eerst aan niet helpende prikkels of omstandigheden (angst, zelftwijfel, prestatiedruk, perfectionisme, verwachtingen, tegenslagen, weerstand, stress) zal moeten werken. Van daaruit is alles weer mogelijk. Be all you can be… Ik zie persoonlijke ontwikkeling als een uniek, uitdagend en inspirerend leerproces dat nooit stopt. En waar je vandaag nog mee kunt beginnen. 

Ieder  mens is uniek en heeft potentieel. Het is mijn  intentie om je te helpen ‘het maximale uit jezelf halen’.

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– individuele inschrijving

– 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– inschrijving als team

– 1 dagdeel of  1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

– f&b: verzorgd

Werkwijze

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik vertel je o.a. over het mogelijke pad dat je onder mijn begeleiding kunt bewandelen en de investering die hiermee gepaard gaat.

Voor wie liever in groepsverband aan zichzelf werkt zijn er themagerichte workshop volgens een open inschrijvingssysteem. Daarnaast organiseer ik workshops of teamcoachingsdagen in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. De invulling is op maat en afgestemd op jullie ontwikkelvraag of uitdaging. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context.

Locaties

Ik kan je op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland ontvangen. O.a. in Amstelveen, Hilversum, Tienhoven, Doorn en Maarn. Een locatie elders in het land is bespreekbaar.

Investering

Voor individuele zakelijke trajecten en door mij geïnitieerde workshops hanteer ik standaard tarieven (ex BTW) welke per mail opvraagbaar zijn. Om coaching voor zoveel mogelijk mensen (ook jongeren) mogelijk te maken, bereken ik een kortingstarief bij particuliere deelname (incl. BTW). Workshops en teamcoachingsdagen ‘in opdracht’ zijn 100% maatwerk en altijd op offertebasis. Ook de algemene voorwaarden zijn per mail opvraagbaar.

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.