Speelveld

“Je toekomst begint vandaag.”

Onder mijn professionele begeleiding breng je in kaart hoe jij – indien gewenst samen met je team of met een groepje gelijkgestemden – in de praktijk (privé en werk) functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je ondermeer hoe stevig je in je schoenen staat, hoe vertrouwenswaardig je bent, wat het effect is van je manier van communiceren én wat je van nature makkelijk af gaat of juist meer aandacht behoeft. Mijn programma aanbod is toegespitst op het ontwikkelen van de beste versie van jezelf. Daarvoor heb je een flinke dosis zelfkennis, zelfsturend vermogen en communicatieskills nodig. Zo help je jezelf (veer-)krachtig in het leven te staan. En te ‘dealen’ met eventuele uitdagingen die je onderweg tegen kunt komen (denk aan: negatieve gedachten (en stemmetjes), angsten, prestatiedruk, verwachtingen, tegenslagen, stress, weerstand etcetera). 

Voor wie van uitdagingen kansen en van dromen doelen willen maken. Deze ‘mindset’ kan je je eigen maken. 
Voor jongeren en volwassenen die aan het roer van hun eigen leven willen staan en bewuste keuzes willen maken.

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– individuele inschrijving

– 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– inschrijving als team

– 1 dagdeel of  1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

– f&b: verzorgd

Werkwijze

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik vertel je o.a. over het mogelijke pad dat je onder mijn begeleiding kunt bewandelen en de investering die hiermee gepaard gaat.

Voor wie liever in groepsverband aan zichzelf werkt zijn er themagerichte workshop volgens een open inschrijvingssysteem. Daarnaast organiseer ik workshops of teamcoachingsdagen in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. De invulling is op maat en afgestemd op jullie ontwikkelvraag of uitdaging. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. 

Locaties

Ik kan je op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland ontvangen. O.a. in Amstelveen, Hilversum, Tienhoven, Doorn en Maarn. Een locatie elders in het land is bespreekbaar. 

Investering

Voor individuele zakelijke trajecten en door mij geïnitieerde workshops hanteer ik standaard tarieven (ex BTW) welke per mail opvraagbaar zijn. Om coaching voor zoveel mogelijk mensen (ook jongeren) mogelijk te maken, bereken ik een kortingstarief bij particuliere deelname (incl. BTW). Workshops en teamcoachingsdagen ‘in opdracht’ zijn 100% maatwerk en altijd op offertebasis. Ook de algemene voorwaarden zijn per mail opvraagbaar. 

Go for it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.