Je toekomst is nu

“Where focus goes, energy flows.”

Je toekomst begint vandaag

Onder mijn professionele begeleiding breng je in kaart hoe je in praktijk (privé en werk) functioneert en waar verandering in aangebracht mag worden. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe het met je is gesteld en met welke intentie, visie en focus je in het leven staat. Je leert over de betekenis die je aan situaties toekent en wat dat met je doet. Je ervaart hoe hoe krachtig en waarachtig je bent, hoe je (ook non verbaal) communiceert en met welk effect, hoe je samenwerkt, wat je van nature makkelijk afgaat en waar je kansen en mogelijkheden liggen. Onderweg naar innerlijke kracht en vrijheid die nodig is om vanuit je persoonlijke waarden en drijfveren je potentieel te leven, alles te zijn dat je wilt zijn en daarin steeds de juiste keuzes te maken. Ik zie zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling als een noodzakelijk goed. Het is een inspirerend, voort-durend leerproces dat je in je natuurlijke kracht zet en er voor zorgt dat je blijft groeien. Het mooie is dat je er vandaag nog mee kunt beginnen. Kwestie van aandacht richten. Ook dát is een keuze! 

PROGRAMMA AANBOD

 

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3 coachsessies van ca. 1,5 uur

– 3x feedback reflectieverslagen

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– individuele inschrijving

– leren van en met elkaar

– ca. 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– inschrijving als team

– leren van en met elkaar

– 1 dagdeel of 1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

– f&b verzorgd

Liever online? Klik op de gele button.

Er zijn verschillende redenen om voor online coaching of ‘blended’ begeleiding te kiezen. Wie daar interesse in heeft, doet er goed aan ook door te klikken via de button hiernaast. Natuurlijk vertel ik je graag meer over wat ik daarin voor je kan betekenen en hoe ik online coaching aan kan laten sluiten op jouw behoefte.

Werkwijze

Ieder coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdagingen waar je voor staat. Ik vertel je o.a. over het pad dat je onder mijn begeleiding kunt bewandelen, waar dat uit bestaat, in welk tijdsbestek en welke investering daarmee gepaard gaat. Daarna starten de sessies. Voor wie liever in groepsverband aan zichzelf werkt zijn er themagerichte workshop volgens een open inschrijvingssysteem. Indien gewenst, organiseer ik teamcoachingsdagen op maat, afgestemd op jullie wensen. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context.

Locaties

Ik kan je op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland ontvangen. O.a. in Amstelveen, Hilversum, Tienhoven, Doorn en Maarn. Wie voor online begeleiding kiest, bepaalt zelf waar hij is op het moment van coaching.

Investering

Bedrijven stellen vaak jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar voor coaching en training. De kans is dan ook aanwezig dat er voor jou ook een potje gereserveerd staat en dat jouw werkgever dus bereid is te voorzien in de kosten voor jouw coachingsessie of  -traject. Je doet er goed aan dat na te vragen.

Voor individuele trajecten die zakelijk worden betaald, hanteer ik standaard tarieven die per mail opvraagbaar zijn. Datzelfde geldt voor de workshops. Teamcoachingsessies zijn altijd op offertebasis.

Particulieren bekostigen hun (losse) sessie, traject of workshop zelf. Om het ook voor hen financieel haalbaar te maken, werk ik met een kortingstarief. Ik wil immers begeleidng kunnen bieden aan wie dat nodig heeft. Ik vertel je hierover tijdens ons intakegesprek.

Mijn algemene voorwaarden zijn per mail opvraagbaar.

Ben je in voor tips?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van mijn eerste 2 tips, die je zullen inspireren op weg naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt ze direct in je mailbox.