Speelveld

“Je toekomst begint vandaag.”

Wat nu als jij je hart volgt? En toegerust met een dosis zelfvertrouwen en leiderschapsskills de teugels in eigen hand kunt houden. Zodat je grip krijgt op je (werkende) leven en jezelf in kunt brengen zoals je ‘bedoeld’ bent. Omdat je bijvoorbeeld vaker ‘nee’ durft te zeggen en vooral bezig kunt zijn met dat waar jouw hart naar uit gaat. Juist dan draag je kracht, geluk en positiviteit uit. En daar help je niet alleen jezelf mee. Ook de mensen om je heen hebben daar baat bij. 

Onder professionele begeleiding breng je in kaart hoe jij – al of niet samen met je team of met een groepje gelijkgestemden – in praktijk functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe vertrouwenswaardig je bent, wat je makkelijk af gaat (talent) of juist verbeterd mag worden (uitdaging). Daarmee ga je aan de slag. Mijn programma’s zijn toegespitst op ‘self empowerment’. Vooraan staan het vergroten van zelfkennis en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je leert  (veer-)krachtiger in het leven te staan.  En te ‘dealen’ met negatieve gedachten, overtuigingen, prestatiedruk, stress, weerstand of soortgelijk. Je gedrag en communicatieve vaardigheden komen uitgebreid aan bod.

Voor mensen die van uitdagingen kansen en van dromen doelen willen maken.
Voor mensen die 

Mijn programma’s zijn toegespitst op ‘self empowerment’. Vooraan staan het vergroten van zelfkennis en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je leert  (veer-)krachtiger in het leven te staan.  En te ‘dealen’ met negatieve gedachten, overtuigingen, prestatiedruk, stress, weerstand of soortgelijk. Je gedrag en communicatieve vaardigheden komen uitgebreid aan bod. Inspirerende troef hier is de inzet van paarden. Deze invoelende leermeesters op het gebied van leiderschap, ‘spreken’ heldere taal en laten niets aan het toeval over. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat nodig is om helemaal tot je recht te komen. En hoe je – met de juiste mindset – je omgeving daar in mee kunt nemen. Leren en experimenteren. Dat is waar paarden je alle ruimte voor geven.

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– individuele inschrijving

– 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– inschrijving als team

– 1 dagdeel of  1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

– f&b: verzorgd

Werkwijze

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik vertel je over mijn manier van werken, het mogelijke pad dat je onder mijn begeleiding kunt bewandelen, de ‘rol’ die de paarden innemen en de investering die met dit alles gemoeid gaat. Deze intake wordt in rekening gebracht op het moment dat je besluit om verder te gaan. Mocht je na dit gesprek toch afzien van verdere coaching dan is de intake voor mijn rekening. 

Je kunt ook kiezen voor een themagerichte workshop volgens een open inschrijvingssysteem. Daarnaast organiseer ik workshops of teamcoachingsdagen in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. De invulling is geheel op maat en afgestemd op jullie uitdagingen en wensen. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Locaties

Happy Leadership werkt op verschillende locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland. Indien gewenst kan ik ook ontvangsten elders in het land organiseren.

Investering

Voor zakelijke sessies en themagerichte, door mij geïnitieerde workshops hanteer ik standaard tarieven (ex BTW) welke per mail opvraagbaar zijn. Om coaching voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, bereken ik een kortingstarief bij particuliere deelname (incl. BTW). ‘Workshops en teamcoachingsdagen in opdracht’ zijn 100% maatwerk en dus altijd op offertebasis. Bij trajecten, workshops en teamcoaching werk ik met een aanbetaling.

Go for it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.