Investeer in je Zelf

“Je toekomst begint vandaag.”

Wat nu als jij je hart volgt? En toegerust met een dosis zelfvertrouwen en leiderschapsskills de teugels in eigen hand kunt houden. Zodat je grip krijgt op je (werkende) leven en jezelf in kunt brengen zoals je ‘bedoeld’ bent. Omdat je bijvoorbeeld vaker ‘nee’ durft te zeggen en vooral bezig kunt zijn met dat waar jouw hart naar uit gaat. Juist dan draag je kracht, geluk en positiviteit uit. En daar help je niet alleen jezelf mee. Ook de mensen om je heen hebben daar baat bij. 

Onder professionele begeleiding breng je in kaart hoe jij – al of niet samen met je team of met een groepje gelijkgestemden – in praktijk functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe vertrouwenswaardig je bent, wat je makkelijk af gaat (talent) of juist verbeterd mag worden (uitdaging). Daarmee ga je aan de slag. Het mooie aan de inzet van paarden is dat de uitkomst van wat je ‘toepast’ nooit lang op zich laat wachten. Wanneer je aan den lijve ondervindt wat je het meest krachtig en waarachtig maakt, is de volgende stap in jouw ontwikkeling – op weg naar happy leadership – snel gezet. Happy you!

Voor mensen die inzien dat het ontwikkelen van (meer) persoonlijk leiderschap de poort opent naar menselijk geluk en succes.
Voor mensen die sociaal emotioneel stevig in hun schoenen willen staan en bereid zijn te werken aan zichzelf.

Mijn programma’s zijn toegespitst op ‘self empowerment’. Vooraan staan het vergroten van zelfkennis en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je leert  (veer-)krachtiger in het leven te staan.  En te ‘dealen’ met negatieve gedachten, overtuigingen, prestatiedruk, stress, weerstand of soortgelijk. Je gedrag en communicatieve vaardigheden komen uitgebreid aan bod. Inspirerende troef hier is de inzet van paarden. Deze invoelende leermeesters op het gebied van leiderschap, ‘spreken’ heldere taal en laten niets aan het toeval over. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat nodig is om helemaal tot je recht te komen. En hoe je – met de juiste mindset – je omgeving daar in mee kunt nemen. Leren en experimenteren. Dat is waar paarden je alle ruimte voor geven.

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– individuele inschrijving

– 4 – 6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL  

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– inschrijving als team

– 1 dagdeel of  1 dag

– locatie: afhankelijk van wensen

– f&b: verzorgd

Go for it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.