Veelbelovende starters

“Ik kan het wel want ik heb het nog nooit gedaan.”

Sta je op het punt een volgende stap te maken? Gaaf dat je die baan hebt aangenomen! Hoe voelt het om een stapje hogerop te gaan? Een beetje onwennig zeker? Je bent natuurlijk super blij maar tegelijkertijd word je gevoed door onzekerheid. Het feit dat je iets gaat doen wat je eerder niet deed, roept natuurlijk vragen bij je op. “Zal het mij lukken om richting te geven aan mijn (oude) team? Wat voor leider ben ik eigenlijk, wat draag ik uit en zit ik daarmee op de ‘goede’ weg?” Eén ding is zeker; aan jouw ‘hardware’ zal het niet liggen. Vakinhoudelijk ben je prima opgeleid. Maar dat maakt je inderdaad nog géén natuurlijke leider!

 

 

 

Daarvoor moet je óók je zelf inbrengen. Hardware én software dus. Met alles wat daarbij hoort. Het gaat er om dat je inzicht krijgt in waar je precies staat, waarvoor en of dat overeenkomt met wat je uitdraagt. Dat je ontdekt wat bij je past, waar je natuurlijke kracht ligt en welke kwaliteiten je nog mag ontplooien. Dit leer je natuurlijk niet uit een boekje, dit leer je vooral door te doen!

We bieden je hiertoe 3 doeltreffende programma’s. Toegespitst op het ontwikkelen van voldoende persoonlijk leiderschap. We werken ondermeer aan jouw communicatieve vaardigheden. We helpen je om (veer-)krachtig in het leven te staan en de juiste mindset te ontwikkelen. In de wetenschap dat het je ook ‘wapent’ in situaties van stress, werkdruk, weerstand of soortgelijk. Inspirerende troef hier is de inzet van paarden: onze leermeesters op het gebied van leiderschap, die heldere taal ‘spreken’ en niets aan het toeval overlaten. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat precies nodig is om helemaal tot je recht te komen en de beste versie van jezelf te zijn. Leren en experimenteren, dat is waar paarden je alle ruimte in geven. 

Voordat je een programma kiest, voeren we eerst een vrijblijvend (gratis) skype- of zoomgesprek. Tijdens deze Energizer sparren we over jouw kijk op leiderschap en over de uitdagingen waar je voor denkt te staan. Tegelijkertijd krijg je een gevoel bij wie ik ben en bespreken we onze manier van werken.

Programma’s

Voor mensen die – net als wij – inzien dat persoonlijk leiderschap de poort is naar menselijk geluk en succes. 
Voor mensen die stevig in hun schoenen willen staan en zich sociaal emotioneel voor willen bereiden.

individueel traject

1-op-1, persoonlijk

(o.b.v. gratis energizer)

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie en data in overleg

€ 995,00

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– individuele inschrijving

– 4 personen

– 1 dagdeel 

– datum & locatie: zie agenda

– koffie, thee, fris 

€ 275,00 p.p. 

teamcoaching

bijv. de manager & zijn team

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– inschrijving als team

– 1 dag

– locatie: centraal NL

– f&b: verzorgd

– overige wensen in overleg

€ offerte op maat 

Bovenvermelde bedragen zijn excl. 21% BTW. Voor wie besluit deze kosten niet zakelijk te voldoen, is de btw al inbegrepen. We starten na de eerste aanbetaling van 50%.

Happy you!

Onder begeleiding van één of meerdere doorgewinterde coaches breng je in kaart hoe jij, al of niet samen met je team of met een groepje gelijkgestemden, in praktijk functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe natuurlijk en vertrouwenswaardig je bent, wat je makkelijk af gaat (talent) of juist verbeterd mag worden (uitdaging). Daarmee ga je aan de slag. Het mooie aan de inzet van paarden is dat de uitkomst van wat je ‘toepast’ nooit lang op zich laat wachten. Wanneer je aan den lijve ondervindt wat je het meest krachtig en waarachtig maakt, is de volgende stap in jouw ontwikkeling – op weg naar succes en happy leadership – snel gezet. Happy you!

 

Teamontvangsten kunnen op zichzelf staan (teambuilding) of ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Go for it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.