Veelbelovende starters

“Ik kan het wel maar ik heb het nog nooit gedaan.”

Gaaf dat je die baan hebt aangenomen! Hoe voelt het om een stapje hogerop te gaan? Een beetje onwennig zeker? Je bent natuurlijk super blij maar tegelijkertijd word je gevoed door onzekerheid. Het feit dat je iets gaat doen wat je eerder niet deed, roept natuurlijk vragen bij je op. “Zal het mij lukken om richting te geven aan mijn (oude) team? Wat voor leider ben ik eigenlijk, wat draag ik uit en zit ik daarmee op de ‘goede’ weg?” Eén ding is zeker; aan jouw ‘hardware’ zal het niet liggen. Vakinhoudelijk ben je prima opgeleid. Maar dat maakt je inderdaad nog géén natuurlijke leider!

 

 

 

Daarvoor moet je óók je zelf inbrengen. Hardware én software dus. Met alles wat daarbij hoort. Het gaat er om dat je je voorbereidt. Inzicht krijgt in waar je precies staat, waarvoor en of dat overeenkomt met wat je uitdraagt. Dat je ontdekt wat bij je past, waar je natuurlijke kracht ligt en welke kwaliteiten je nog mag ontplooien. Dit leer je natuurlijk niet uit een boekje, dit leer je vooral door te doen!

Ik bied je hiertoe 3 doeltreffende programma’s. Inspirerende troef is de inzet van paarden: onze leermeesters op het gebied van natuurlijk leiderschap, die heldere taal ‘spreken’ en niets aan het toeval overlaten. Via de paarden ervaar jij je authentieke zelf en het effect van jouw handelen. Toegerust met de juiste mindset, de nodige softskills en succeservaringen, zal je straks sterk en veerkrachtig in je schoenen komen te staan. Daarmee zal je vertrouwen wekken en zullen anderen geïnspireerd raken je te volgen.

Voordat je een programma kiest, voeren we eerst een vrijblijvend (gratis) skype- of zoomgesprek. Tijdens deze Energizer sparren we over jouw kijk op natuurlijk, authentiek leiderschap en over de uitdagingen waar je voor denkt te staan. Tegelijkertijd krijg je een gevoel bij wie ik ben en bespreken we onze manier van werken.  

Programma’s

Voor mensen in voorbeeldfuncties. Denk aan teamleiders, managers, coördinatoren, professionals én ondernemers.
Voor mensen die stevig in hun schoenen willen staan en sociaal emotioneel voorbereid willen zijn op de uitdagingen van het leiderschap.

individueel traject

1-op-1, persoonlijk

(o.b.v. gratis energizer)

– 3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie en data in overleg

€ 995,00

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– individuele inschrijving

– 4 personen

– 1 dagdeel 

– datum & locatie: zie agenda

– koffie, thee, fris 

€ 275,00 p.p. 

teamcoaching

bijv. de manager & zijn team

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– inschrijving als team

– 1 dag

– locatie: centraal NL

– f&b: verzorgd

– overige wensen in overleg

€ offerte op maat 

Bovenvermelde bedragen zijn excl. 21% BTW. Voor wie besluit deze kosten niet zakelijk te voldoen, is de btw al inbegrepen. We starten na de eerste aanbetaling van 50%.

Onder begeleiding van één of meerdere doorgewinterde coaches breng je in kaart hoe jij, al of niet samen met je team of met een groepje gelijkgestemden, in praktijk functioneert. Met de paarden als katalysator ervaar je hoe natuurlijk en vertrouwenswaardig je bent, wat je makkelijk af gaat (talent) of juist verbeterd mag worden (uitdaging). Daarmee ga je aan de slag. Het mooie aan de inzet van paarden is dat de uitkomst van wat je ‘toepast’ nooit lang op zich laat wachten. Wanneer je aan den lijve ondervindt wat je het meest krachtig en waarachtig maakt, is de volgende stap in jouw ontwikkeling – op weg naar happy leadership – snel gezet.

Teamcoaching kan overigens op zichzelf staan (teambuilding) of ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Just do it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.