Veelbelovende starters

“Je bent waar je nu bent door de som van je denkgewoontes.” – Napoleon Hill

ddkhalghaklghkalhgdklhalkhgdklhgklhgklshgklahgklghdklfdlfiouwiofndms,dshkdfdfhsjfjsdghdjhgjlshgjkgjkhg`dshgshgjdksghdsjkghsdjkhgjshjkghsdjkghsdjhgsdjkghdsjkghdsjkhgdkjsghsdjkghsjdkhgdsjkhsjdkghsdjkghdsgjskhgsjdkghdsjkghdsjkghsjkhgsdjkhdjkshgdkjshgdsjkhgsdkjhsjkhdsjkhsdjkghsfkjghsdjkgsdhsdjhsjkhsjkhfsdjkghsdjkhgskjghsdjkghsjkdhgsjkdhgsjkdgsjkdhgsjdkxhgdsjkghsdkjghsjkghsgkjshsjkdghsjkghsjkdhgsjkdghsjkgshgjkshjksghjshjksghsjkghsjkghsjkghsjkghsfjkghsjkghsjkhsjkghskjhgjskdheioueiowufiosdsjdkfhewousrifekshdn.

Het gaat er om dat je ook jezelf inbrengt. Hardware én software dus. Met alles wat daarbij hoort. Je wilt inzicht in waar je precies staat, waarvoor en of dat overeenkomt met wat je uitdraagt. Ontdekken wat bij je past, waar je natuurlijke kracht ligt en welke kwaliteiten je nog mag ontplooien. Dit leer je natuurlijk niet uit een boekje, dit leer je vooral door te doen!

 

 

 

Mijn programma’s zijn toegespitst op ‘self empowerment’. Vooraan staan het ontwikkelen van zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Ze helpen je (veer-)krachtiger in het leven te staan zodat je je niet meer hoeft te laten leiden door gedachten, overtuigingen, stress, weerstand of soortgelijk. Je gedrag en communicatieve vaardigheden komen uitgebreid aan bod. Inspirerende troef hier is dus de inzet van paarden. Deze invoelende leermeesters op het gebied van leiderschap, ‘spreken’ heldere taal en laten niets aan het toeval over. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat nodig is om helemaal tot je recht te komen. En hoe je – met de juiste mindset – je omgeving daar in mee kunt nemen. Leren en experimenteren. Dat is waar paarden je alle ruimte voor geven.

Voor mensen die inzien dat het ontwikkelen van (meer) persoonlijk leiderschap de poort opent naar menselijk geluk en succes.
Voor mensen die sociaal emotioneel stevig in hun schoenen willen staan en bereid zijn te werken aan zichzelf.

Mijn programma’s zijn toegespitst op het ontwikkelen van (meer) zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Ze helpen je (veer-)krachtiger in het leven te staan zodat je je niet meer hoeft te laten leiden door gedachten, overtuigingen, stress, weerstand of soortgelijk. Je gedrag en communicatieve vaardigheden komen uitgebreid aan bod. Inspirerende troef hier is de inzet van paarden. Deze invoelende leermeesters op het gebied van leiderschap, ‘spreken’ heldere taal en laten niets aan het toeval over. Via de paarden ervaar jij jezelf en het effect van jouw handelen. Je ontdekt wat nodig is om helemaal tot je recht te komen. En hoe je – met de juiste mindset – je omgeving daar in mee kunt nemen. Leren en experimenteren. Dat is waar paarden je alle ruimte voor geven.d settings.

Voorbeeldprogramma’s

individueel traject

1-op-1

– intakegesprek

3x coachsessie van ca. 1,5 uur

– 2x feedback reflectieverslagen

– status quo (skype)gesprek

– onverdeelde aandacht

– doorlooptijd: ca. 10 weken

– locatie: centraal NL

workshop

kleinschalig ontvangst

– wisselende thema’s

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– individuele inschrijving

– 4 -6 personen

– 1 dagdeel

– locatie: centraal NL

teamcoaching

groepsgrootte in overleg

– thema naar behoefte

– leren van en met elkaar

– m.b.v. de inzet van paarden

– inschrijving als team

– 1 dagdeel of 1 dag

– locatie: in overleg

– f&b: verzorgd

Werkwijze & investering

Een individueel coachtraject start met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ontwikkelwens c.q. de uitdaging(-en) waar je voor staat. Ik neem je mee in mijn manier van werken, het mogelijke pad dat jij onder mijn begeleiding kunt bewandelen en de investering die daarmee gemoeid gaat. Deze intake wordt in rekening gebracht op het moment dat je besluit om verder te gaan. Mocht je na dit gesprek toch afzien van verdere coaching dan is de intake voor mijn rekening. 

Je kunt ook kiezen voor een workshop. Soms worden die door mij geïnitieerd. Deelname is mogelijk volgens een open inschrijvingssysteem. Natuurlijk organiseer ik ook workshops in opdracht, bijvoorbeeld omdat je met een eigen gezelschap deel wilt nemen. Dat laatste geldt overigens ook voor de teamcoachingsdagen. Die zijn altijd op maat en worden volledig afgestemd op je wensen.

In mijn streven om coaching voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, hanteer ik een kortingstarief bij particuliere deelname. Bij workshops en teamcoaching werken we altijd met een aanbetaling. Teamcoaching kan op zichzelf staan (teambuilding) maar ook ingezet worden ter afsluiting van een individueel traject. Te beschouwen als proef op de som, in een realistische context. Misschien is het wel de kers op de taart?

Go for it!

Wil je weten hoe je dít moment al kunt benutten? Vul dan hiernaast je gegevens in. Daarmee ga je akkoord met het toezenden van 2 praktische tips, op weg naar happy leadership. Je ontvangt ze direct in je mailbox.